Николаев - Стал Алчевск, загубен

09:53
Николаев - Стал Алчевск, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. май: 7 познати от 17 мача - 41.17% успеваемост

Залог на деня за 27.05.2014 г.:



Домакините тук водят тежка битка за своето оцеляване в ешелона под елита в Украйна и днес трябва да излязат с променен точков актив от този мач. Те загубиха два мача подред, което трябва да значи, че мотивацията им днес тук ще бъде над стандартното равнище. Стал има шанс да се включи в битката за промоция, но той реално няма подобни цели и това, че в най-скорошните си три мача не спечели нито веднъж, потвърждава липсата на амбиции за нещо по-значимо в лагера на гостите. През миналия сезон Николаев победи този съперник и при двата им сблъсъка и днес предвид решителността на тази среща изцяло и само от негова гледна точка е задължен да положи необходимите усилия, за да заслужи точка или три. В последните си пет излизания Стал вкара само веднъж.

Прогноза: 1Х; Коефициент: 1,90

Георги Сотиров



За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

atamanov
27.05.2014 16:22

1.50 за 1 сега хах. Накрая ще кажат че няма отпадащи и всички ще го изсвирят. Х може да стане.