Мариехамн - Лахти, спечелен

14:32
Мариехамн - Лахти, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. май: 6 познати от 16 мача - 37.5% успеваемост

Залог на деня за 26.05.2014 г.:



И двата днешни съперника тук нямат почти нищо общо като селекция спрямо миналия сезон. Лахти привлече доста нови изпълнители, които притежават безспорна класа за финландските стандарти, като очакванията са той да финишира поне в топ 3 на крайното класиране. Представянето му до този момент не задоволява в пълна степен, но е ясно, че ще бъде необходимо време за обиграване и разгръщане на наличните високи стандарти. Мариехамн беше напуснат от редица основни изпълнители от миналата кампания и сега трудно успява да се справя, като пребиваването му в средата на таблицата се оказва тавана на неговите възможности. Домакините са в слаба форма и нямат победа в четири поредни мача, а за конкретния двубой няма да могат да разчитат на четирима основни изпълнители - Лююски, Рамадингайе, Ибрахим и Оргил, които при наличният ограничен потенциал доста ще ги затруднят. Лахти няма добра статистика на този стадион, но сега обстоятелства са променени и то в негова полза, като той не трябва да губи този мач. Търсещите по-висок коефициент тук могат да опитат +0,25 гола (АХ) в полза на Лахти при нива малко над 1,70.

Прогноза: Х2; Коефициент: 1,55

Георги Сотиров



За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

joro_sotirov
26.05.2014 15:25

ВИП предложение от уикенда и ранна прогноза от днес:

Нови Пазар - Раднички 1923

първенство: Сърбия, Супер Лига
час: 18:00ч.
прогноза: 2
коеф: 2,00
сигурност: 9/10
букмейкър:

Раднички е точно над зоната на изпадащите на спасителна позиция, а до края на сезона остават точно два кръга. Победата в тези среща е задължителна за него, а тук фактори, които извън терена се очаква повече от сериозно да наклонят везните в полза на гостите. Нови Пазар изглежда стабилен домакин, но той е в средата на таблицата, не играе за нищо и в последните си мачове казано в прав текст прави пари като сътрудничи на почти всеки, който има нужда. Тук при този коефициент сега си струва по-смел опит в полза на гостите.

краен резултат 0:1

Персебая - Персипура Джаяпура

първенство: Индонезия, Супер Лига
час: 11:30ч.
прогноза: Х2
коеф: 1,62
сигурност: 6/10
букмейкър:

Персипура до този момент е лидер в класирането и изглежда най-добрият тим в ешелона като не е никак случайно, че все още не познава вкуса на поражението. Персебая изглежда стабилен домакин, но програмата му не беше чак толкова тежка, а срещу днешният съперник домакините безспорно ще отстъпват като класа и налични възможности. Персипура Джаяпура разполага със стабилна и добре обиграна защита, което днес ще бъде важно, а и победи този съперник като домакин в средата на април и днес трябва да вземе нещо и на негов терен

краен резултат 1:1