Реал стопира офанзивата на Юве за Ди Мария

22:47
Реал стопира офанзивата на Юве за Ди Мария
Мераците на Ювентус да подпише с Анхел Ди Мария са били категорично отрязани от президента на Реал Мадрид Флорентино Перес.

Генералният директор на "бианконерите" Бепе Марота е направил опит да стартира преговори за привличането на аржентинеца в лагера на Старата госпожа, но е получил моментален отказ.

Ди Мария изигра изключително силен мач на финала на Шампионската лига срещу Атлетико Мадрид и бе избран за Играч на мача.

Така той за пореден път убеди шефовете, че има място в състава на "белия балет" и няма да бъде продаван при никакви условия. Така Юве продължава да не може да намери класно крило, каквото е желанието на наставника Антонио Конте.

Той искаше и Алексис Санчес от Барселона, но и там преговорите за момента удрят на камък.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

GrandeBarca
26.05.2014 10:56

А всеки повтаряше как е трябвало него да го разкарат ,а не Йозил...и как го плюеха...но тоя сезон той беше най-добрия играч на Реал или айде да не пресилвам 2рия най-добър след Роналдо....но пък Ди Мариа игра и по крилото..и в халфовата линия...абе изнесе изключителен сезон..Бенфика ако имаха пари да си пазят играчите..никакво проклятие нямаше да може да ги спре..и от нещо повече от Лига Европа...Ди Мариа,Давид Луиз,Аксел Витсел,Фабио Коентрао и др. и сегашните Родриго,Луизао,Нико Гайтан,абе играчи...за Порто пък да не говорим...Хълк,Фалкао,Жоао Моутиньо,Джеймс Родригес,Роландо....абе от Португалия излзиат ебати играчите..и местни и развити там чужденци.*smile*

sdw
26.05.2014 11:14

Дам,школите на Бенфика и Порто са страхотни.Между другото основните приходи на Порто са да развиват играчи и да ги продават за жалост.

Oktay_CR7
26.05.2014 09:08

Дано да не стане като Йозил един голям трансфер на същата позиция дет играе Ди Мария и чао *cry*

RMcF_
25.05.2014 23:58

Дее са тръгнали тия, бре?

skivur
26.05.2014 10:43

Имате страхотен играч!Аз много го харесвам,и в мача с Атлетико отново го показа.Беше над всички в Реал.Такъв играч никой не трябва да изпуска.

LosBlancos7
26.05.2014 00:26

И те незнаят къде ... *smile* Ди Мария остава при нас за дълги години папред !

pite_lordo
25.05.2014 23:42

да вземат Сашо Батката от Фалкон, това ще им е качественото крило *smile*