Реал Мадрид - Атлетико Мадрид, спечелен

12:12
Реал Мадрид - Атлетико Мадрид, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. май: 5 познати от 15 мача - 33.33% успеваемост

Залог на деня за 24.05.2014 г.:



Този испански сблъсък на финала в тазгодишното издание на Шампионската Лига ще носи характеристики, които следва да се доближат много повече до характерния испанския дуел, отколкото до стандартен финален мач в най-комерсиалния международен клубен турнир. Сценарият от мача на Атлетико Мадрид срещу Барселона в Примера Дивисион тук е много вероятен. Дюшекчиите ще затворят здраво подстъпите към вратата на безупречния Куртоа и ще разчитат на индивидуалните качества на изпълнителите в атака или на заучени отигравания при статични положения. Реал Мадрид няма как да не бъде фаворит тук и следва да дирижира играта и да опита всичко по силите си да реши срещата още в редовното време. По-вероятният победител в крайна сметка (макар и с минимален аванс вероятно) изглежда Белия балет поради няколко причини. Атлетико развали дългата хегемония на Реал и Барса в Испания, след като успя да стане шампион и с това преизпълни задача си за сезона. Той ще играе за двоен триумф и днес, но ако загуби никой няма да има упреци или да търси сметка на червено-белите за евентуалното поражение във финалния мач в Лигата. Никак не е случайна причината, че никой европейски гранд никога в каквато и форма да се е намирал не е успявал да дублира спечелената титла в Шампионската Лига. Това е най-комерсиалния и интересен футболен турнир в Европа и никой (от ръководните структури на футбола на Стария континент) няма желание да се създава ясна тендения или хегемония спрямо даден отбор или страна, чийто тимове най-често печелят надпреварата. Реал Мадрид реализира трансфер за около 100 милиона евро (Гарет Бейл) и беше доста логично от финансова и рекламна гледна точка точно този тим да бъде участник във финалния мач в най-интересния клубен турнир. Тези обстоятелства малко или много подсказват, че ако днес има волни или неволни грешки или страничните фактори започнат да оказват влияние, то те все ще бъдат в полза на Кралския клуб. Атлетико няма да се примири и е ясно, че ще окаже сериозен отпор, но дали той ще бъде достатъчен?

Основна прогноза: под 2,5 гола; коеф: 1,65

Доп.прогноза: победа за Реал Мадрид; коеф: 2,15


Георги Сотиров



За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

holigan4e
25.05.2014 17:19

[@link https://www.facebook.com/photo.php?fbid=496167363817164&set=p.496167363817164&type=1&theater]

golemiq_geshan
24.05.2014 18:32

При невероятната защита на Атлетико , ако Реал играят както играха в последния един месец ако ще и 2 дни да играят гол няма да вкарат ... Трябва да се стегнат защото я карат само на инерция от страхотната игра преди това ! Иначе е много много важно с какъв отбор ще излезе Симеоне , защото ако излезе пак както срещу Челси у дома с 4 дефанзивни халфа , нищо добро не го чака при ужасната форма на Диего Коща напоследък

LFC05
24.05.2014 16:40

0-1 в последните 7-8 мин за Атлетико *smile*
А дано!

HeatAr29
24.05.2014 15:41

И аз съм на мнение,че мачът ще завърши наравно,а е твърде вероятно и до дузпи да се стигне (не е имало от 2008 година,когато Юнайтед спечелиха с дузпи срещу Челси).Просто не мисля,че тези два отбора могат да се победят.Иначе за под 2.5 гола съм съгласен,тъй като залогът е доста голям и двата отбора ще се стремят да запазят вратата си суха,ако е възможно.Освен това този сезон Атлетико Мадрид са отборът с най-добра защита в ШЛ и в Примера,а това не може да е случайно.Според мен те ще останат непобедени в редовните 90 минути от началото на ШЛ през този сезон,а Реал най-вероятно ще спечелят при дузпите.Водещите европейски анализатори дават предимство на Реал,но който подценява Атлетико бърка жестоко,защото те като нищо могат да поднесат една от най-големите изненади.Може би единственото поле,в което Реал имат предимство е опитът на Анчелоти.Симеоне несъмнено е невероятен треньор,но опитът на Анчелоти най-вероятно ще изиграе огромна роля.

HeatAr29
24.05.2014 18:08

Объркал съм се значи,струваше ми се,че Челси тогава победиха с 2:1 в добавеното време,но е моя грешката,благодаря за поправката.

jimmy_chelsea
24.05.2014 15:48

Извинявай, ама 2012-та финалът между Байерн Мюнхен и Челси завърши след изпълнение на дузпи и победа за Челси! Иначе според мен също мачът ще бъде 120 минутен, но няма да има рулетка и драма при дузпите..

gL_Manekena
24.05.2014 13:08

Класически 120мин. + Дузпи за неутралните фенове!

Kotov
24.05.2014 12:48

мисля че мача е х 0-0 или 1-1 не смятам че така ще се дадат атлетико прогнозата е много реална