България - Канада, загубен

14:09
България - Канада, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. май: 5 познати от 14 мача - 35.71% успеваемост

Залог на деня за 23.05.2014 г.:



Като чисто футболни достойнства и възможности родният национален тим следва да е с поне една (или няколко) класи над отбора на Канада. Нашият днешен съперник разполага с няколко играчи (Хътчисън, Де Гузман и Саймън Джаксън), които са от средна европейска класа, но тяхното количество е прекалено малко за да успее да окаже по-сериозно влияние върху цялостното представяне на отбора. Родният национален тим днес следва да подходи със сериозна мотивация и да се стреми към положителен резултат, защото както и треньорът Пенев каза, още мачове до началото на важните битки няма. Селекционерът вероятно ще стартира с предполагаемият си титулярен състав, а чак в хода на двубоя ще даде шанс на останалите изпълнители и ще опита нещо по-различно в тактически план. Канадците нямат адекватни резерви и дори след настъпилите промени родният национален тим ще е драстично по-класния. Тук опциите България да води на полувремето и да отбележи два или повече гола си струва да бъдат обмислени.

Прогноза: 1, Коефициент: 1.50

Георги Сотиров



За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

author1ty
23.05.2014 21:23

А аз цял ден се чудя защо коефицента за нашите ПЛЪХЧЕТА се качва при положение, че масово се играеше за победа..... И все пак го играх с надеждата, че Пенев е честен човек....объркал съм

author1ty
23.05.2014 21:21

Най-продадения мач, който съм гледал някога......

Ryan8811
23.05.2014 20:18

Гоше, Гоше, жена ми този месец има по-гомяма успеваемост от теб :Д

sami
23.05.2014 19:22

В момента върви 1-1, а аз принципно не съм оптимист за жалкия ни национален отбор. Липсата на поставени конкретни цели на Пенев благоприятства той да си прави каквото си иска без значение на резултата, подновения му договор беше въпрос на договорка с Перуката, а не в резултат на постигнати цели- то и нямаше такива се оказа... Ще продължава да си врътка мениджърски игрички в национала и това ще е за наша сметка, с това БФС и този треньор сегашната ни предпоследна урна е напълно заслужена... та в този смисъл дори и срещу тези хокеисти от Канада аз не бих заложил на нашите на скромното 1.50... не заслужават доверието, самите ни футболисти подобно на треньора също не са мотивирани... повиквателните половината от отбора ги получава по втория начин. Това не само не стимулира ами и дразни останалите... аз, който съм оптимист принципно, за този отбор съм сериозен песимист- дано не съм прав, но така ги виждам нещата и пари на нашите не бих слагал.