Батков предоставя на феновете част от акциите на Левски

10:52
Батков предоставя на феновете част от акциите на Левски
Собственикът на Левски Тодор Батков сподели, че има интересни планове за бъдещото развитие на клуба.

"Аз искам да съобщя, че рамките на увеличаването на капитала, чрез капитализиране на задължения на клуба към мои фирми, мисля да предоставя на привържениците поне 10 или 15 процента от акциите", съобщи Батков в ефира на БНТ.

"Идеята на ЦСКА бе добра, но не беше успешен опитът, който направиха. Може би по този начин публично предлагане може да е успешно, когато отборът е стабилен. Има и други форми, една от тях е тръст на привържениците. Такъв направиха и феновете на Левски. Идеята е подобна", допълни босът на сините.

"Финансовото състояние на Левски не е цветущо. Хоризонтът е мътен. Имаме забавяне в първия отбор на една месечна заплата с 8 дни. Има 300-400 хиляди лева за реализирани вече трансфери. Проблемът е това, което предстои. Георги Иванов стартира работа, преговаряме за освобождаване на някои играчи, които са скъпоплатени. Но тук става дума за компенсации. Не искам да споменавам имена. Положението е умерено напрегнато и леко оптимистично. Днешната еуфория обаче показва, че Левски е жив. Освен това ни кара да вярваме, че феновете ще могат да помагат в умерени граници и занапред", каза още Тодор Батков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

doctorMashinkov
23.05.2014 14:00

Попитали радио Ереван:
-Каква е приликата между президента на народа и президента на отбора на народа.
Радио Ереван
-И двамата са били комсомолски секретари и са свикнали някой да им седи зад гърба,преди партията а сега някой друг.
-А каква е разликата?
Радио Ереван:
-Единия го мрази целия народ,а другия само половината.

Jason_Scotland
23.05.2014 11:25

Едно от добрите интервюта Баткови*thumb_up*
Споменава съперника, като подчертава, че идеята е добра и спести, че доверието към водача вероятно провали АйПиО-то.
Искам да заостря вниманието на този абзац 'чрез капитализиране на задължения на клуба към мои фирми', което ще рече, че новите акции, които предлага идват от увеличение на капитала за да се покрият част от вложенията му в клуба оформени, като задължения на ФК към негови фирми.
Сиреч, ако изкупите акциите в клуба ще влезат точно 0.00лв. ... всичко ще отиде за Ганя*wink*
Това не се различава много от това, което и Лупиня се опита да направи и за съжаление неуспешно.
Проблемът и в двата клуба е, че има натрупване на дългове от сегашни и минали действия на сегашни и минали собственици ... и никой не иска да плати сметката сега*sad*
Настоящите собственици се опитват да си върнат поне част от парите чрез тези акции и нема лошо в това, но по този начин си стоим на полу-съединител, защото никой голям инвеститор не иска да купи освен ако не е за 0.00лв. и срещу поемане на задълженията, както направиха в Ливърпул и Манчу преди няколко години.
Успех на опита все пак, защото вярвам, че това е пътя да се отървем лека-полека от феодалите*wink*

Depend
23.05.2014 11:45

Аз си мисля, пък че става нещо съвсем друго. Вижте финансирането на Левски и мислете логично oт къде идват две трети от финансирането на клуба при положение, че едва една трета идва от спонсори а Батков е беден като български учител? От друга стара Батков не е истинския собственик, а само панаирджийска мечка за пред камерите.(Най-вероятно клубът му беше взет като паричен залог когато фалира.) Та защо някаква групировка би държала отбор с баланс минус десет милиона бял бюджет ако не печели 2 или 3 пъти по-голяма сума от черно тото? Батков все пак има роля прави едни тънки корекции и така отбора върви на възходи и падения като по сигнал колко удобно нали! За това си мисля, че най-добре след мача тази вечер да се върже Батков в центъра на терена и да му избръснем мустака, след това всеки един от публиката да мине да му удари една лайняна лопата през задника *lol*