Гонзо ще "чисти" съблекалнята на Левски

13:14
Гонзо ще "чисти" съблекалнята на Левски
Има много неща, които трябва да се оправят в Левски. Най-напред да се подобри дисциплината. Всеки трябва да знае задълженията и ангажиментите, които има. Трябва да се изчисти съблекалнята, защото нещата, които слушах през последната година не ми харесваха. Надявам се да се справим, защото ако продължим по същия път нищо добро не ни чака. Досега колективът не е бил добър на база чужденци-българи. Това каза в "Добро утро, България!" по TV7 Георги Иванов-Гонзо, който се завръща на "Герена" като спортен директор.

Според Иванов нивото през последната година е било ниско заради смяната на директори и треньори. " Левски не е в най-доброто си състояние и трябва да се реже до кокал и да се бърка в раната. При всички положения ще има доста освободени футболисти. В школата трябва да има промени, за да можем да разчитаме на нея, а не на скъпоплатени чужденци", обясни любимият син на Сектор Б.

"Все някой да се върне и да оправи кашата, която е в момента в Левски", отговори Гонзо на въпроса "защо се връщаш точно сега?".

"Казах, че вариант за треньор е Ивайло Петев и ако той отпадне ще се мисли друг вариант. На първо време трябва да видим кои футболисти с изтичащи договори искаме да задържим. Чакаме Петев да се прибере от Кипър, за да говорим с него. Закъсняваме и със селекцията, и с намирането на треньори. Нещата ще се случват бавно и постепенно. Имахме варианти със Станимир Стоилов и Димитър Димитров-Херо, но нещата не се получиха", каза още новият спортен директор на Левски.

Гонзо поясни, че се водят преговори с Орлин Старокин, като надеждите му са нещата да приключат благополучно. "Макриев напуска със сигурност. С Димов ще водя разговори. Ще е трудно да бъдем в силната позиция при играчите, с които искаме да продължим договорите", е мнението на Георги Иванов. Той обаче е категоричен, че повечето чужденци ще си тръгнат.

"Основната ми идея е да се съберат млади играчи, добри български футболисти и да направим добър колектив. Не можем да си позволим да купим 4-5 класни чужденци и да им даваме високи заплати", обясни ситуацията Георги Иванов.

Кой остава и кой си тръгва от "Герена" - отговорите от Георги Иванов в "Добро утро, България!" по TV7.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация