Венци Христов отново е актуален на ЦСКА

10:24
Венци Христов отново е актуален на ЦСКА
В лагера на ЦСКА продължават да следят ситуацията около нападателя Венцислав Христов. Както е известно, през пролетта той игра като преотстъпен в украинския Металург Донецк.

Нападателят обаче иска да напусне Украйна заради последните събития в бившата съветска република. В началото на годината Христов бе на крачка от трансфер в ЦСКА. Преговорите между червените и Берое продължиха около месец, но накрая сделката пропадна, тъй като ръководстмвото на ЦСКА не успя да намери исканите 200 хиляди евро за правата на национала. Сега обаче на "Българска армия" са си поставили за цел задължително да си осигурят подписа на Христов. Дори треньорът Стойчо Младенов да не разполага с пари за селекция, ръководителите са обещали на треньора, че могат да направят изключение за Христов, пише "7 дни спорт".

Причината е, че през пролетта ЦСКА допусна няколко грешни стъпки в първенството заради липсата на типичен нападател. Ръководителят на Берое Илко Русев вчера призна, че Венци Христов със сигурност няма да остане в Берое.

"Христов към момента е футболист на Берое. Водя разговори с неговия личен мениджър и с нашето треньорско ръководство. Мога да кажа, че той няма да остане в Берое и ще търсим друго развитие за неговото бъдеще", заяви Русев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Jason_Scotland
22.05.2014 16:50

Уффф, дано го не вземат тоз.
Не видях да цъфти у Бероето а като гледам и в Украйна не е преуспял, така че защо ше си товарим бюджета до колкото имаме такъв с разходи по недоказал се нападател?
По-добре Камбура. Може да е стар ама винаги бележи а на нас това ни требе.
Понеже некой ше каже, че миналата пролет не прокопса при назе ... нека напомня, че тоз който го доведе на Армията тогава (Стойчо) беше изгонен малко след това а схемата на игра при неговия наследник явно не пасна на Камбура и той получи железния анцуг*erm*
Ако Христов дойде като свободен може ама инак да си бехме държали Гришо.