На Ботуша обявиха: Удинезе иска Мисиджан

09:18
На Ботуша обявиха: Удинезе иска Мисиджан
В последните няколко дни информациите за интерес към играчите на Лудогорец не спират. Звездите на трикратните шампиони постоянно са свързвани с различни клубове. Вчера от Италия гръмнаха, че Удинезе има намерение да наддава за крилото на шампионите Върджил Мисиджан. От Ботуша разкриват, че дори такава сделка да стане, клубът няма да го задържи на "Фриули", а ще го прати в Англия в отбора на Уотфорд, информира "7 дни спорт".

20-годишният холандец направи много силен сезон за българския шампион, а според "Tuttomercatoweb" Удинезе се надява да си осигури услугите му за сума между 2,5 и 3 млн. евро. Мисиджан дойде в България през миналото лято с трансфер от холандския Вилем и изигра 28 мача в "А" група и отбеляза 9 гола.

Собственикът на Удинезе Джампаоло Поцо възнамерява веднага да прати лалето в Англия, където той да играе за Уотфорд. Причината е, че италианецът притежава и Уотфорд, а освен това фамилия Поцо е собственик и на испанския Гранада.

В същото време стана ясно, че клубове от Франция, Италия и Англия наблюдават защитника на Лудогорец Теро Мантула. Вчера той игра в контролата на финландския национален отбор срещу Чехия.  Финландците имат и още 2 мача за Балтийската купа в края на месеца.

Със сигурност е ясно, че единият от клубовете, който следи Мантула, е Брайтън. Отборът игра плейофи за влизане във Висшата лига, но отпаднаха на полуфиналите. Самият мениджър на Брайтън Ник Евънс следи изявите на Мантула.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

simon_66
22.05.2014 13:55

Няма да напусне никоя от звездите в отбора на Лудогорец,в това съм напълно сигурен.Домусчиев не се нуждае от пари за момента,а и ако към тези футболисти се надгради с Вандерсон и още 2-3 попълнения може да се получи отбор,готов да влезе в Шампионска лига,а с това цената на играчите ще се вдигне неимоверно!Успех,а тези хиени от Удинезе да вземат да развиват Вутов като хората.И Мисиджан от друга страна няма никаква логика да предпочете да отиде в Удинезе,при положение,че завършиха на 14то място и няма да играят в Европа,а с Лудогорец може да играе в Шампионската лига или поне в Лига Европа,стига да не се стигне до по-неприятен сценарий,който не вярвам да се случи.

666_ultra_666
22.05.2014 11:55

Удинезе са курвенско отборче. Въра и Безяк не трябва да ги продава все още тук ще прогресират повече.

GrandeBarca
22.05.2014 10:53

Ако Домусчиеви искат ШЛ нямат право да продават Мисиджан....Кирил каза 'няма да се разделимс повече от 4ма очаквам това да са; Ернандес,витиня,Теро Мантула(има сериозенинтерес от Брайтън.а пък и Терзиев му изяде мястото и Бакалов може би......Ако се продават Въра и Безяк няма как..а и Безяк каза: ''За сеаа съм туга искам Лига шампиона''