В Берое поставиха цел Европа пред Хубчев

09:05
В Берое поставиха цел Европа пред Хубчев
Изпълнителният директор на Берое Илко Русев постави цел класиране в Европа пред отбора и Хубчев за следващия сезон, съобщава "Тема спорт". Той сподели, че ще бъдат привлечени доста футболисти през лятото, за да може задачата да бъде изпълнена.

"Не може да сме доволни, че бяхме във втората седмица, защото бяхме с поне класа над останалите. Това обаче ни помогна да си направим изводите и да отстраним грешките си. Не крия, че преди да продължим договорите на Петър Хубчев и щаба му, обсъдихме целите ни и развитието на отбора. Искаме да вземем млади момчета, с които да вдигнем нивото. Имаме сериозни амбиции да гоним класиране в Европа през следващия сезон и това е целта пред тима. Засега има неяснота около няколко поста, но ще решим нещата до старта. През пролетта някои футболисти дадоха заявка за голямо бъдеще", обясни ръководителят на Берое. Той добави, че капитанът Георги Андонов може да си тръгне.

"Желанието му е да продължи кариерата си в чужбина. Имаме уговорка, ако не си намери клуб до 31 май, да подпише нов двугодишен договор", каза Русев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация