Стабек - Стрьомсгодсе, спечелен

17:24
Стабек - Стрьомсгодсе, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. май: 4 познати от 12 мача - 33.3% успеваемост

Залог на деня за 20.05.2014 г.:



Проблемите на Стрьомсгодсе, от доста време засягащи игрите му извън Драммен, продължават и през този сезон. През миналата кампания късметът успя да компенсира някои негови колебания извън домашния стадион, но сега това трудно би се повторило, като се има предвид, че битката за оцеляване в Елитсериен ще бъде доста завързана и миналогодишният шампион вероятно ще пропилее редица точки в гостуванията си на наглед по-ниско класни тимове. Стабек загуби последното си домакинство на Волеренга с категоричното 0:3 и днес ще подходи повече от сериозно, макар негов съперник да е вторият в класирането и актуален шампион на страната. Домакините нямат добра традиция срещу този съперник, но гостите ще бъдат без Йорген Хорн и Мариус Хойбретен, а това прави шансовете на  Стабек за нещо различно от поражение доста по-големи. Цялата стойност тук е точно в този двоен шанс.

Прогноза: , Коефициент: 2.15

Георги Сотиров



За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

KMFDM
20.05.2014 18:17

Абсурд .Стрьом ще ударят трудно все пак. 1-2