Трансферен часовник (24 юни)

10:01
Трансферен часовник (24 юни)
С отварянето на трансферния прозорец, което официално ще се случи на 1 юли, отборите по цял свят започват да окомплектоват своите състави за новия сезон.

Трансферите на играчи и всички съпровождащи ги спекулации винаги са предизвиквали огромен интерес. За целта, ние ще ви представяме най-интересните трансферни новини всеки ден в материала "Трансферен часовник", присъстващ в рубриката "Акцент". Начинанието ни има за цел да сте по-добре информирани относно случващото се на трансферния пазар в горещите летни дни.

Ще се радваме, ако и вие споделите вашите мнения около случващото се на футболния пазар.

►20: 47: Шефовете на Дарби Каунти са приели офертата на Бърнли за десния бек Тайрън Миърс. Сега остава играчът да договори личните си условия с "вишненочервените".


► 20:21 часа: Челси е фаворит за подписа на 17-годишния халф на Чарлтън Жонжо Шелви, който е считан за един от най-талантливите млади играчи на Острова.


► 19:54 часа: Ювентус е много близо до привличането на Фабио Гросо. "Бианконерите" са склонили да разменят Мауро Каморанези за левия бек.


► 19:23 часа: Джибрил Сисе е близо до трансфер в Панатинаикос. Нападателят се надяваше да премине в Тотнъм, но Хари Реднап не пожела екстревагантния играч в състава си.


► 18:55 часа: Новият треньор на Аякс Мартин Йол иска привлече на "Амстердам Арена" защитника на Щутгарт Халид Буларуз, който да замени продадения в Арсенал капитан Томас Вермаелен.


► 18:43 часа: Блекбърн проявява интерес към звездата на Динамо Киев Папе Диакате и ще се опита да привлече играча на "Иуд Парк"


► 18:36 часа: Участникът ни в Лига Европа Черно море ще привлече двама чужденци в началото на следващата седмица.


► 18:24 часа: От лондонския Тотнъм проявяват интерес към крилото на Мидълзбро Стюърт Даунинг.


► 18:12 часа: Отборът на Валенсия проявява интерес към нападателя на Хайдук Сплит Никола Калинич.


► 18:10 часа: Световната футболна централа ФИФА реши, че ганайският халф Стефан Апия трябва да плати на турския Фенербахче 2.3 милиона долара, ако иска да напусне клуба.


► 17:57 часа: Маркиньос и Дормушали Саидходжа няма да пътуват с отбора на ЦСКА на подготовка в Австрия, тъй като ще бъдат продадени.


► 17:41 часа: Виляреал привлече 33-годишния вратар Шави Олива от Кастейон. Договорът на футболиста е за две години.


► 17:38 часа: Ръководството на испанския Атлетико Мадрид обяви цена от 52 милиона паунда за нападателя си Серхио Агуеро.


► 17:21 часа: Боян Къркич разкри, че предпочита да е резерва в Барселона отколкото титуляр където и да е другаде.


► 17:17 часа: Франц Бекенбауер отрече информациите, че ръководството на Байерн Мюнхен има намерение да се разделя с бранителя Лусио.


► 17:03 часа: Наставникът на Монако Ги Лакомб заяви, че би било невъзможно за "монегаските" да привлекат Андрий Шевченко.


16:55 часа: Четирима футболисти от Сливен подписаха договори с ЦСКА.


► 16:48 часа: Защитникът на изпадналия в Чемпиъншип Мидълзбро Емануел Погатец е попаднал в полезрението на италианския Рома.


► 16:26 часа: Ръководството на Хамбургер е предприело действия да върне в редиците си холандския плеймейкър на Реал Мадрид Рафаел Ван Дер Ваарт.


► 16:14 часа:Финансовият директор на Литекс Величко Дихонов разкри, че от клуба водят преговори с няколко играча, но не пожела да разкрие имена.


► 16:01 часа: Вердер Бремен привлече плеймейкъра Марко Марин за 8,4 милиона евро. 20-годишният юноша на Броусия Мьонхенгладбах вече е считан за заместника на Диего от феновете на бременци.


► 15:55 часа: Агентът на френския национал Франк Рибери сензационно заяви, че клиентът му иска да напусне Байерн Мюнхен и да се присъедини към Реал Мадрид, въпреки желанието на Челси и Юнайтед да го имат в редиците си.


► 15:41 часа: Пет отбора от Висшата лига на Англия проявяват интерес към нападателя на Рединг Кевин Дойл.


► 15:34 часа:
Реал Мадрид се включи в надпреварата за подписа на Карим Бензема от Лион. "Кралския клуб" вади грандиозна оферта за нападателя.


► 15:18 часа:
Катаня официално привлече вратаря на Естудиантес Мариано Андужар. Стражът има опит в Серия "А", като преди това е пазил на Палермо през сезон 2005-2006 година.


► 14:50 часа: Ръководството на Лион ще се опита да финализира преговорите с Порто за привличането на Лисандо Лопес най-късно до утре вечер.


► 14:38 часа: 
И Сток Сити се включва в битката за подписа на Майкъл Оуен. Тони Пулис заявява, че скоро ще отправи оферта, която обаче няма да застраши финансовото състояние на клуба.


► 14:22 часа: 
Ръководството на Атлетико Мадрид е пред договор с вратаря на Валядолид Серхио Асенхо.


► 14:11 часа: 
Според пресата в Испания португалският халф на Малага Елисеу Перейра е подписал петгодишен договор с Лацио. Трансферната сума, която ще заплатят римляните е 1 милион евро.


► 14:03 часа: Отборът на Наполи се интересува от привличането на италианския вратар Морган Де Санктис


► 13:57 часа: 35-годишният Сергей Ребров е официално ново попълнение на Арсенал Киев.


► 13:44 часа: Агентът на нападателя на Арсенал Емануел Адебайор Стефан Корбис разкри, че "много важен отбор" се е свързал с клиента му и има желание да го привлече


► 13:32 часа: Дженоа плати 5,5 милиона евро на Ювентус за 50 % от правата на Доменико Кришито. Бранителят и следващия сезон ще защитава цветовете на "грифоните".


► 13:01 часа: Българският национал и играч на Енерги Котбус Станислав Ангелов е близо да трансфер в Израел.


► 12:46 часа: Атлетико Мадрид си осигури подписа на уругваеца Леандро Кабрера. 18-годишният ляв полузащитник е национал на страната си и ще се присъедини към подготвителния лагер на "дюшекчиите" в края на юли.


► 12:23 часа: Мат Дарбишър официално премина в Олимпиакос. Нападателят игра под наем при гръцкия гранд през пролетта и впечатли с изявите си фенове и ръководство на тима.


► 12:17 часа: Икер Касияс заяви, че няма никакъв шанс той да приеме оферта на Манчестър Юнайтед и да напусне Реал Мадрид.


► 12:08 часа: Представител на италианския шампион Интер е пристигнал в Лондон и стартира преговорите с Челси за Деко и Рикардо Карвальо.


► 11:53 часа:
Сър Алекс Фъргюсън възнамерява да привлече в Манчестър Юнайтед нападателя на Атлетико Мадрид Серхио Агуеро срещу офертата от 60 милиона евро.


► 11:41 часа: Агентът на полузащитника на германския колос Байерн Мюнхен Тим Боровски е убеден, че футболистът трябва се върне в състава на Вердер Бремен.


► 11:29 часа: Гаетано Д`Агостино разкри, че в петък представители на Ювентус имат среща с ръководството на Удинезе за подновяване на преговорите. "Старата госпожа" иска да привлече халфа, но за момента двата клуба не могат да се договорят за трансферната сума.


► 11:17 часа: Челси се надява да финализира сделката за крилото на ЦСКА Москва Юри Жирков следващата седмица. Руснакът е готов да подпише четиригодишен договор с лондончани със седмична заплата от 80 000 паунда, твърдят медиите на Острова.


► 10:58 часа: Златан Ибрахимович заяви, че не би имал нищо против да остане в Интер, но засега очаква развитие по евентуалния си трансфер в Барселона.


► 10:42 часа: Агентът на Петер Ловенкранц заяви, че в момента търси нов клуб за клиента си. Представителят на датчанина разкри, че има и малка вероятност бившият футболист на Рейнджърс да поднови с Нюкасъл.


► 10:34 часа: Ръководството на Барса е решило да продаде Самуел Ето`о и по този начин да си осигури нужните средства, за да привлече Давид Вия на мястото на камерунеца, пишат медиите в Испания.. Шефовете на Валенсия са поставили цена 40 милиона евро на своята най-голяма звезда.


► 10:26 часа: Бирмингам привлече вратаря Джо Харт от Манчестър Сити. Договорът на футболиста с "бръм" е за една година като преотстъпен.


► 10:12 часа: Звездата на Манчестър Сити и Бразилия Робиньо призова собствениците на "гражданите" да привлекат камерунския нападател Самуел Ето\'о.


► 09:52 часа: Агентът на тогоанския нападател на Арсенал Емануел Адебайор заяви, че интерес към клиента му проявяват тимове от Серия "А".


► 09:35 часа:  Шведския полузащитник Андреас Йохансон вече е играч на Бохум след като бе привлечен от Халмстад.


► 09:17 часа:  Манчестър Юнайтед е готов да плати 60 милиона евро за нападателя на Атлетико Мадрид Серхио Агуеро


► 08:55 часа: Нападателят на Волфсбург Един Дзеко заяви, че Милан е най-добрият клуб в света.


► 08:41 часа:
Ръководството на Реал Мадрид очевидно започва да мисли и за защитата на отбора. "Кралския клуб" е близо до сделка с Валенсия за бранителя Раул Албиол.


► 08:24 часа: Конкретна оферта на стойност 15 милиона паунда за защитника на Евертън Джолиън Лескът ще отправи Манчестър Сити.


► 08:13 часа: Челси се надява да финализира сделката за крилото на ЦСКА Москва Юри Жирков следващата седмица.


► 07:55 часа: През следващия сезон чилийският нападател на Интер Луис Химемес ще играе под наем в английския Уест Хем.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

brickbat
25.06.2009 09:53

вие говорите за 40 50 милиона а вижте какво пише тук - Манчестър Юнайтед е готов да плати 60 милиона евро за нападателя на Атлетико Мадрид Серхио Агуеро. Аз мисля, че САФ не трябва да взима играч от Испания и то за толкова много пари, защото докато се адаптира ще мине цял сезон. За сега единствено Торес направи добър първи сезон когато акустира на Албиона. Иначе Методуеб аз също съм гледал 3 4 мача на Агуеро и също мисля че не струва толкова много. Просто при евентуален трансфер ще стане същото както с Форлан.

MeToDueB
24.06.2009 23:26

е знам какъв е .. гледал съм го 3,4 пъти, но много пари му искат .. няма да го продадат тая година сигурно ..

TNO
24.06.2009 22:41

МеТо,Серхио е доста перспективен,очакват го да се развива още може би.50 не ама 40 може да се излъже някой да ги даде

MeToDueB
24.06.2009 17:51

е много пари са .. не е някаква доказана звезда, за да му искат такива пари .. 20,30 милиона Ок, ама 50 ми звучи смешно *joking*

onzzy
24.06.2009 17:47

именно млад е и във форма кога да ги искат като стане на 35

MeToDueB
24.06.2009 17:44

Ръководството на испанския Атлетико Мадрид обяви цена от 52 милиона паунда за нападателя си Серхио Агуеро.

Каква е тая цена за толкова млад футболист .. ?

VasilGeorgiev
24.06.2009 13:09

► 08:13 часа: Челси се надява да финализира сделката за крилото на ЦСКА Москва Юри Жирков следващата седмица.

Роман плаща парите, Роман взима парите.