Започва чистка в Ботев

10:50
Започва чистка в Ботев
Новият спортен ди­ректор на Ботев Пловдив Димитър Димитров започна с чистката, като единствено капитанът от тези с изтичащи договори - Йордан Христов, ще остане на „Колежа". По лично настояване на Херо на Веселин Минев, Сивард Спрокел, Иван Цвет­ков и Артур контрак­тите им няма да бъ­дат подновени. В близките дни Йордан Христов ще седне за трети път на прего­вори за нов договор. Другите пред осво­бождаване са Георги Сърмов, Димитър Везалов, Луис Педрои Ромарио, като те ще трябва да разт­рогнат.

Стана ясно, че Бо­тев ще проведе един лагер преди началото на шампионата, кой­то ще е от 8 юни в Австрия и ще трае 3 седмици. Преговаря се и за пет или шест контролни срещи.

Веселин Минев най-вероятно ще премине в Левски. Защитникът вече из­кара добър период на „Герена" и с удоволс­твие би се завърнал там. Новият изпъл­нителен директор на „сините" Георги Ива­нов със задоволство приема подобна въз­можност.

Поредният румънс­ки футболист в пла­новете за селекция на Ботев Пловдив ще излезе доста скъпо на „канарчетата", ако го вземат. Те са набе­лязали капитана на Астра Гюргево Кон­стантин Будеску, пи­ше вестник „Газета спортурилор". Ос­новният футболист на румънците е с це­на от 3 млн. евро. Босът на тима от Гюргево Йоан Никулае е обявил, че няма намерение да смъкне и цент от нея.

Изявите на играча са били следени в мача на Астра с Поли Тимишоара. В Ру­мъния твърдят, че на тази среща е присъс­твал лично новият спортен директор на пловдивчани Дими­тър Димитров.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

danail7
21.05.2014 15:06

Истината е че трябва да се смени половината отбор...

sensea
21.05.2014 00:25

Първо очистете Мъри! Стези кинти дето ги имате Лудогорец щеше да ви диша прахта от бутонките !!!