Испания с най-доброто на полуфинала срещу САЩ

10:39
Испания с най-доброто на полуфинала срещу САЩ
Селекционерът на на националния отбор на Испания Висенте Дел Боске ще пусне най-доброто срещу изненадващия полуфиналист в турнира за Купата на Конфедерациите САЩ.

На вратата ще е стражът Икер Касияс, в игра ще се завърнат Шаби Алонсо и Шави Ернандес, а в атака наставникът ще разчита на Фернандо Торес и Давид Вия.

Европейският шампион ще опита да продължи серията си от 36 мача без загуба и 15 поредни победи. Испания очакваше да играе с Италия, но въпреки, че световният шампион бе отстранен в груповата фаза на турнира Дел Боске не очаква лек двубой на полуфинала.

"Трябва да продължаваме да играем нашата си игра и да печелим. Все още имаме амбиции и искаме да побеждаваме. След 44 години спечелихме европейска титла, сега искаме да вземем първата Купа на Конфедерациите", заяви звездата на тима Фернандо Торес.

Селекционерът на САЩ Боб Брадли заяви, че знае точно какво предизвикателство стои пред него и възпитаниците му на полуфинала на турнира за Купата на Конфедерациите.

" Испания са страхотен отбор. Вече сме играли срещу тях в Сантандер, точно преди да станат европейски шампиони. Познаваме техния стил на игра, начинът да владеят топката и да разиграват по терена. Да се изправиш срещу тях е голямо предизвикателство", заяви Брадли.

Победителят от този двубой ще стигне до финалния мач в Йоханесбург, където ще срещне по-добрия от полуфиналната двойка Бразилия и ЮАР.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация