86 751 лева отидоха при пловдивчанин

20:18
86 751 лева отидоха при пловдивчанин
8 082 лева донесоха Гонките на участник от Ямбол

Общо 86 751 лева от Еврофутбол отидоха при пловдивчанин, който пусна два талона с предвиждания за Краен изход "Х" на мачове от Англия, Германия, Италия и Чехия в букмейкърския пункт на ул. "Копривките" №2 в събота
. В първата прогноза играчът е заложил 300 лв. за: Арсенал – Хъл сити, Дортмунд – Байерн Мюнхен, Удинезе – Сампдория и Спарта Прага – Виктория Пилзен, което му донесе 61 236 лв. от общата печалба. Вторият фиш, на стойност 450 лева, бе попълнен само с трите финала за Купите, което добави още 25 515 лева в джоба на познавача.

Участник от Етрополе пък прибра 9 812,73 лева за шест срещи в права колонка и талон за 1 лев със следните предвиждания: СК Бастия – Нант, Първо полувреме/Краен изход Х/Х; Монако – Бордо, Краен изход Х; КВ Остенде – Кортрийк, Краен изход Х; Велансия – Селта Виго, Краен изход с Хендикап Х; Тенерифе – Кордоба, Краен изход 2 и Реал Сарагоса – Сабадел, Първо полувреме/Краен изход 1/Х.

Столичанин взе 9 450 лева за крайния изход на трите финала за Купите на Англия, Германия и Чехия, в права колонка. Това се случи в пункта на ул. "Солунска" №20.

Истински удар направи сливналия, който успешно се справи с крайния изход на 11 мача в права колонка в неделния ден. Той спечели 6 423,46 лева с прогнози за двубои от Испания, Белгия, Турция, Полша, Португалия, Украйне, Швейцария, Холандия и Чехия.

Днес изтича и третата седмица от кампанията с допълнителни печалби и награди на Еврофутбол – "Изживей емоцията!". Победителите ще станат известни в сряда, когато във всеки един от 15-те региона в страната ще бъдат определени по четирима печеливши. Това обаче далеч не е най-голямата новина от Гонки – освен с късмет, добрите печалби пристигат при участниците и заради техните познания.

Най-добър пример за това е ямболия, който си тръгна с 8 082,50 лева – една от най-големите печалби в историята на надбягванията с кучета в Еврофутбол. Участникът "се прицели" в четирицифрената сума с предвиждане за Трио с четири кучета в петата гонка в Ситингборн вчера. Същото надбягване стана причина столичанин да прибере 811,70 лева със залог за 50 стотинки и прогноза за 1-3 място. Неделният ден донесе на друг, но от Кюстендил, 856 лева за първите трима по точния им ред в 12-та гонка в Перри Бар срещу талон за 20 лева.

Съботата пък бе благосклонна към софиянци – двама получиха по 897,50 лева със залози за Трио в осмото надбягване в Крейфорд. Своите фишове за по 10 лева те пуснаха в пунктовете на бул. "Възкресение", бл. 87 и на бул. "Д-р Петър Дертлиев" №42.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kalchy
19.05.2014 22:00

Явно си е паралия, че да сложи такива пари на тея мачове.