Лацио поиска Владислав Стоянов

10:02
Лацио поиска Владислав Стоянов
Вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов може да заиграе в италианската Серия "А" от следващия сезон. Той е в разширения списък за селекция на Лацио. Новината изненадващо идва от Швеция. Изданието svenskafans.com се позовава на свои източници от Италия, като твърди, че българският национал е един от четирите възможни избора за нов страж на Лацио, информира "Меридиан мач".

В Лацио се очертава вратарска криза през лятото. Тя ще бъде породена от почти сигурната раздяла с доскорошния титуляр Федерико Маркети, който се провали в реванша с Лудогорец в Лига Европа през февруари. Изместилият го от титулярното място Етрит Бериша също може да се окаже неизползваем за римляните. Албанецът може да бъде наказан за 6 месеца, тъй като има нередности около договора му с Лацио. От Киево твърдят, че са подписали първи с футболиста, но впоследствие римляните платили 400 хиляди евро на шведите и го взели.

Освен Стоянов, в списъка са още Желко Бръкич от Удинезе, ветеранът Джанлука Пеголо и Оскар Устари, който за последно беше в Съндърланд. Развитие би трябвало да има до средата на юни. При всички положения в Рим са останали впечатлени от изявите на Стоянов по време на мачовете между двата тима в Лига Европа.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

biser_gerrard
19.05.2014 20:54

А да и Андрей Гълъбинов, за когото се говори че имат интерес към него от страна на клубове от Серия А....

AC_Milan_92_45
19.05.2014 14:33

И да го вземат ще стане като Ники в Верона, по добре първи на село, отколкото последен в града

veseli4o
02.06.2014 22:59

Божиков в Партизан,Страхил Попов в Брюж ,Момчил Цветанов в Фейнорд и Александър Цветков в Глазгоу Рейнджърс скоро!

dostalud994
20.05.2014 10:23

И тогава ако всички останат "на село",най-после ще имаме класно първенство.

biser_gerrard
19.05.2014 20:52

То по твойта логика дай сички български играчи да си седят "на село" и да си бъдат "първи", вместо да ходят на Запад и да се развиват *thinking* Лацио ако го вземат гаранция, че ще е титуляр, те се убедиха във възможностите на Влади в двата мача и не случайно го искат за заместник на оня сакатия Маркети. Мисля, че светло бъдеще чака националния ни отбор - Единсон Йорданов (Борусия), Вутон (Удинезе), Неделев (Майнц), Тонев (Астън Вила), Г.Миланов ( ЦСКА Москва ), Славчев ( Спортинг Лисабон), Манолев и Ивелин Попов (Кубан), Иван Иванов (Базел), Венци Христов (Металург Донецк), сега ако и Лацио вземат Влади, а също очаквам трансфери в добри отбори в чужбина и за Стефан Велков (Славия) и Илия Миланов (Литекс). Има хляб *wink*