Синята публика се разкая и пожела Петев

09:36
Синята публика се разкая и пожела Петев
По-добре късно, отколкото никога, казва народът. В поговорката се убедиха и привържениците на Левски. Синята публика се разкая за поведението си спрямо Ивайло Петев през октомври и дори поиска той да се върне начело на отбора заедно с Георги Иванов. Гонзо е влязъл в контакт със специалиста, но пречка пред втория опит на "Герена" е засадата, която феновете му организираха при представянето му като нов треньор. Тогава Петев бе съблечен, а скандалът придоби международни измерения, припомня "7 дни спорт".

Никоя от фракциите, които организираха събличането на бившия треньор на Лудогорец, не се обяви официално "за" завръщането му. В направена анкета в един от форумите си, сините фенове единодушно гласуват Ивайло Петев да е новият наставник на Левски. 62% от гласувалите смятат, че тандем Гонзо - Петев ще върне клуба, където му е мястото.

Привържениците все пак са реалисти и не разчитат това да стане факт, но все пак таят някакви надежди. Те се подхранват от случилото се в събота в Кипър, където Петев бе повел АЕЛ Лимасол към шампионската титла. 30 минути преди края на последния мач за сезона обаче ултрасите на отбора прекратиха срещата. В момента Петев чака решението на кипърската федерация дали срещата ще се доиграе, или титлата ще бъде присъдена служебно на АПОЕЛ Никозия.

Втори в класацията на сините фенове се нарежда Велислав Вуцов. Синът на Иван Вуцов е сред вариантите на Гонзо за нов треньор, а 18% от фенския вот отива в негова полза. Сред останалите имена, подкрепени от привържениците, Люпко Петрович, Ясен Петров, Асен Букарев и Неделчо Матушев, но те имат значително по-малко одобрение.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

rostislav.kovachev
20.05.2014 11:46

Безспорно това би бил един от най-опасните сценарии за Лудогорец, но мисля че е пълен абсурд. Най-малкото, че никой не застана с действия зад Петев и никакво възмездие не бе потърсено, още по-малко отговорност поета. Визирам единствено ръководните кадри, феновете в голямата си част веднага изразиха възмущението си и се разграничиха. А да не забравяме, че има и доста такива, които и сега не съжаляват особено.
Но Гонзо е пич и всичко може от него да се очаква. Ако наистина го искате и успеете да потърсите прошка с публично достойно мъжко извинение и отношение - ще Ви го пожелая, дори и през зъби.

Вили и Гонзо - пълен цирк, по добре ЛЕ.

btonev
20.05.2014 11:01

Петев трябва да няма никакво самоуважение и самочувствие, за да се върне при хората, които го направиха за резил пред цяла България, най-вероятно и в другите държави..

RMRM7
19.05.2014 19:27

Петев има пълното право да се изгаври с това подобие на отбор, да им обещае ,че ще дойде и до последния момент да ги накара да се надяват и да отиде в друг отбор

fivooo
19.05.2014 16:45

И за какво да се връща? Ще има шанс да играе за влизане в групите на ШЛ и да стане шампион в по-добро първенство.

komara92
19.05.2014 15:31

10-20 наркомана не е Сектор Б как не го разбрахте това тъпа журналя *angry*

Goved_Stadoakan
21.05.2014 00:29

10-20 сме, но с няколко нули и др. отзад, Петев, върни се....., ъъъъъъъъъ*confused**sad**scared**sick**cry*

ivanrealmadrid1
19.05.2014 15:10

само не разбрах преди що не искаше да си признае ,че е фен на сесека ? няма да е първият такъв треньр , и играчи сме имали такива .... за Кипър не знам , но в Разград успеха на Лудогорец не се дължеше само на него , а и на помошника му - Дерменджиев , който е и главния в момента , а не тоя заблуден медиен балон Стоев

bambo_1
19.05.2014 13:58

Проблема на Левски не е в треньора , макар , че неговата роля е огромна , проблема е , в цялата обстановка и организация , липсата на време и честите смени на всички нива -директори , треньори , футболисти ...,плюс трагична трансферна политика , и всичко това години наред ! Колкото конкретно до Петев , то аз на негово място ще съм страшно амбициран да дойда , да успея и да натрия носовете на "качулатите ". Въпрос на характер . Само Левски !

Jason_Scotland
19.05.2014 13:27

Петев обратно в 'Левски' ... това ше е дефиниция за хроничен мазохизъм с пристрастяване към ексхибиционизма*confused**confused**confused* ... ще има шоу ако не на представянето то след първата загуба*joking**joking**joking*

Chelsea_4_life2
19.05.2014 12:56

Левскар съм и левскар ще си умра но ако Петев се върне ще е подигравка спрямо него тези които нахлуха са платени лу****ни които само дозакопават отбора в тоя ужасен сезон вместо феновете да стоят заедно и да подкрепят отбора те му доотрязаха главата !!! Колкото вина има матков толкова вина имат и тия така наречени ултраси

psychosociall
19.05.2014 12:28

Много ще се радвам ако дойде и върне любимия ни български отбор на върха, но трябва да е мазохист, че да го направи... Или Гонзо да поема и 2та поста или Вуцов, че защо да не остане и Топчо? *smile*

Szczesny
19.05.2014 11:07

Пълни лайнари и измекяри.Ако съм на Петев,мач по телевизията няма да им гледам.Нещастни наркомани...Ако ще и за Спартак Търнава да е,нямат право така да се гаврят с него.Сега го искат обратно.Да отиде тоя път сам да се съблече и да си развее хуя пред тях и да си ходи.Да видим как ще се почувстват мръсните наркомани.
Направиха Левски на нищо....

caramell
19.05.2014 09:51

Леле пълна пародия са тия! Направиха човек за резил пред ЦЕЛИЯ СВЯТ , а сега тръгнали да се разкайват и т.н.. е как да стане това да се върне в тази дупка забравена от Господ - няма начин.. човека си има достойнство! Сами си го направиха така.. а и много се радвам , че са в това положение , защото и да дойде Гус Хийдинк при вас пак ще сте същите!!!

Teemo
19.05.2014 11:07

Именно, мен ЦСКА не ме вълнува и не съм под всяка статия за тях, както вие на Левски! Това ясно ли ти е? А къде сте били или къде ще сте, ми дреме толкова малко, че изобщо си нямаш представа. Къде се врете, да давате акъл в нещо, което изобщо не засяга ЦСКА? Който иска ще идва в Левски и това не е ваша работа. Ако определяш тези 10-15 човека като пример за цялата фенска маса на Левски, явно си доста зле. Все едно да кажа, че тези дето потрошиха БФС са най-верните и истинските фенове на ЦСКА! Или тези на Локо Пд и Ботев в последните кръгове? 1 мил. пъти да се повтори пак няма да го разберете, но ще го напиша отново: Всяка агитка си има мърша и това не изключва нито нашата, нито вашата, нито някоя друга по-света. Така, че да се съди като цяло за всички заради 10 или 100-200 човека е смешно... *wink*

caramell
19.05.2014 10:40

Ами това са си вашите феновете бро! Не ме интересува дали Левски са за резил или не... то по - зле няма накъде да отидат.. там нещата са направо неясни - от трансфери , до играчи , до Паткофф чак! Пълна каша са си нещата там. Гледай сега - това какво е правил ЦСКА в последния кръг най - малко те интересува тебе , защото през август месец ние изпадахме във "В" група и нямахме дори играчи. Тогава всеки викаше "закривайй" и някакви такива от сорта мохабети..а сега сме 2ри , че дори и 4ти да бяхме щяхме да се радваме като се има напредвид къде бяхме преди 9-10 месеца. Нека не задълбочаваме темата повече...живи и здрави!

Teemo
19.05.2014 10:34

Първо мисли малко преди да пишеш. Това, че 10-15 дрогирани качулати платени хулигани го съблякоха не ги прави цялата фенска маса на Левски. Вярно е, че след това което му се случи не би трябало и да си помисли за връщане. Но все пак ако разбере, че по-голямата част от феновете го искаха, защо не? Шанса е много малък и почти невъзможно да дойде. А и как няма да се радваш на положението в което е Левски? Все пак си от ония хора... червените! Най-добре си гледайте вашето отборче и не мислете толкова за Левски. Знаем, че Левски ви е само в устите и главите. Та вие не си гледахте мача на стадиона или по Нюз 7, а гледахте този на Литекс-Левски *confused* Какво повече да говорим! *beer**wink*

CLOTH
19.05.2014 10:31

Имай предвид, че заглавието отново е провокативно и пълна скръб. Реално никой от хората, които го съблякоха не се е извинил и не е казал, че съжалява за това. Просто явно в този вот, който цитират господата от winner.bg, са си гласували хората, които и преди са подкрепяли господин Петев. Още преди по-голямата част от феновете на отбора искаха бившият треньор на Лудогорец да поеме Левски, защото според тях имаше качествата, но действията на шепа ултраси не им позволи да си изкажат мнението. Дефакто тогава ПФК Левски започна да страда, заради изкълченото виждане на господата от фракциите, които наложиха своето мнение, преди да се допитат до огромната фенска маса на отбора на народа и тогава евентуално да се вземат някакви мерки. Сега ако Гонзо, който ние всички обичаме и почитаме, доведе Ивайло Петев, то тази шепа хора, които го съблякоха, могат или да повторят случката и да изгонат икона като Георги Иванов завинаги от клуба и да се лишат от треньор с виждания, или другия вариант е да потъват в дън земя и да си берат заслужено срама от неправилната преценка.