Бурсаспор пробва да измъкне Божинов

09:26
Бурсаспор пробва да измъкне Божинов
Турският Бурсаспор ще направи опит да привлече Валери Божинов. Бившият тим на Димитър Иванков, известен с прозвището си Крокодилите, имаше представител на мача Литекс - Левски. Президентът на клуба е в България и ще опита да накара Божинов да заиграе в Бурса, съобщава "Тема Спорт".

Договорът на нападателя със сините изтича на 30 юни, след което той става свободен агент. Божинов пристигна на "Герена" през зимата. Той изигра общо 15 мача сьс синята фланелка (14 в "А" група и 1 за купата), в които отбеляза 7 гола (6 за първенство). Божинов няколко пъти заяви, че има желание да остане на "Георги Аспарухов", още повече, ако тимът има сериозен проект за следващия сезон. Той най-вероятно ще изслуша турското предложение, но приоритет са му разговорите с Левски.

Вероятно развитие ще има след юбилейния мач на Левски с Лацио. Вчера се заговори, че ситуацията около нападателя на сините се следи и от Макаби Тел Авив. Бурса има интерес и към Владимир Гаджев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

rand0m
19.05.2014 14:11

Най-голямата грешка в живота им ще бъде това. *lol*

futbolista123
19.05.2014 12:19

не мисля че е Бурса а по скоро Барса все пак божинов е за голям отбор *lol**lol**lol**joking**joking**joking**joking*

Captain_Vidic
19.05.2014 12:13

Не мога да с го обесня това,тоя пън явно има най-добрия агент,във всеки отбор се осира и в крайна сметка винаги се появява някой,който иска да го купи... тия хора освен визитката,не му ли гледат мачовете и представянето...

barceloneca666
19.05.2014 10:28

xaxaxaax пълен смях е тая статия няма кой да вземе тоя некадърник