Служебна загуба спира Ивайло Петев към титлата в Кипър?

22:52
Служебна загуба спира Ивайло Петев към титлата в Кипър?
Грозни сцени прекратиха финала за титлата в кипърското първенство между АЕЛ на Ивайло Петев и АПОЕЛ.

В 48-ата мин. на второто полувреме феновете на символичните гости от Никозия започнаха да хвърлят предмети по терена. Същото направиха и тези на домакините. Метната бомбичка от ултрасите на АЕЛ обаче падна точно до резервата на АПОЕЛ Кака. На бразилския защитник веднага бе оказана първа помощ. Той бе откаран незабавно в болница с превързана глава, пишат медиите в Кипър. Не е ясно дали състоянието му е стабилно, но Кака е загубил съзнание за кратко.

Малко след инцидента главният съдия Дмитри Макия прибра двата отбора в съблекалнята и прекрати мача. Очаква се решение на местната федерация. Тимът на Ивайло Петев се нуждаеше от точка срещу градския си съперник, за да вдигне титлата в Кипър.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

SatansOwn
18.05.2014 01:01

Аел от ГРАД ЛИМАСОЛ, който се намира на южното крайбрежие, а Никозия е СТОЛИЦАТА на Кипър и се намира някъде в Северозиточна част на острова.

GrandeBarca
17.05.2014 23:11

А ония ден нашия рефер..не смея да прекрати мача..а то седалки летехе мазало ;д

gQg
17.05.2014 22:59

Колко ли да сте зле уинър? АЕЛ са от Лимасол не от Никозия.

gQg
17.05.2014 23:32

"В 48-ата мин. на второто полувреме феновете на символичните гости от Никозия започнаха да хвърлят предмети по терена." Символични гости ще рече, че АЕЛ са също от Никозия.... Явно си тъпичко плейарче а?

RMcF_
17.05.2014 23:06

Става дума за Апоел умнико, направи си труда да го прочетех като хората ..