Стойчо и легенди призовават за закупуване на акции

12:02
Стойчо и легенди призовават за закупуване на акции
Старши-треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов, помощникът му Анатоли Нанков и легенди на клуба призоваха привържениците на армейците да закупят от пуснатите в продажба акции.

Ето и обръщението на официалния сайт на червените:

"Вече сме в заключителната фаза на публичното предлагане на акции, което трябва да приключи на 19 май. Искаме да се поклоним на всички привърженици, които си купиха част от любимия отбор и станаха едни от нас. По този начин тези хора с най-различни позиции и професии в обществото показаха своята любов и ангажираност към идеите и каузата на ЦСКА. Остават ни броени дни, в които със сигурност можем да активизираме още наши съмишленици, верни армейци, които да се приобщят и като съдружници към голямата червена общност.

Любимият ни Клуб бе спасен, но е на кръстопът, но ние знаем и често чуваме посланието на Сектор Г – ЦСКА ТОВА СИ ТИ! Да си част от този Клуб е нещо велико. Ние сме го изпитали и продължаваме да го изпитваме. ЦСКА ни кара да се чувстваме специални. Такава е и публиката ни.

Според нас акциите и правото на глас на всички, които ги притежават са верния път. Ние вече притежаваме частица от Клуба и това го правим с и заради сърцата си. В тях ЦСКА е всичко. Почувствайте се така и Вие – тези, които още не сте присъединили и на хартия към нашата червена общност. А тя е силна, неразделна, вярна и носи в себе си победата.

Не забравяй, че ЦСКА това си ти. И в името на любимия отбор стани един от нас!

ЦСКА И НИКОЙ ДРУГ!

Стойчо Младенов

Георги Велинов

Георги Денев

Спас Джевизов

Анатоли Нанков"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bvb099
16.05.2014 14:03

ц(*ка нямат фенове ,а те искат акции да купуват *joking**lol*

StadobolGovnin
17.05.2014 22:18

ЛЕ^^^(*КИ имат най - много*goal**goal**goal**goal*