Ангел Бончев се връща във футбола

17:32
Ангел Бончев се връща във футбола
Бившият президент на Литекс Ангел Бончев се завръща отново във футбола, този път като спорно-технически директор на дебютанта в "А" група Спортист Своге.
Бончев бе официално представен на футболистите днес за шеф на тима от Своге.

Припомняме, че бизнесменът бе отвлечен миналата година за откуп, а в последствие същата участ сполетя и неговата съпруга. След като бе върнат от похитителите, Бончев бе със сериозно психическо разтройство и бе заменен на поста от Трифон Попов.

В града на шоколадите играе и племенникът на бившия борец. Ръководството на Спортист възлага големи надежди на Ангел Бончев да им помогне да се задържат и утвърдят в елита. Бончев бе дълги години президент на тима от Ловеч, като при него "оранжевите" станаха два пъти шампиони.

Любопитното е, че новият шеф на клуба от Своге е изключително близък с двете футболни икони на града. Поне веднъж в месеца играе тенис със спортният директор на Локомотив София Чавдар Цветков, на чието име ще бъде кръстен и стадионът в Своге. Освен това екс-началникът на Литекс е семеен приятел и със звездата на Левски Христо Йовов, чието потекло също е града на шоколадите.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация