Хамбургер - Гройтер Фюрт, загубен

19:52
Хамбургер - Гройтер Фюрт, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. май: 3 познати от 9 мача - 33.3% успеваемост

Залог на деня за 15.05.2014 г.:



В последно време Хамбургер драстично подобри представянето си и днес трябва да направи може би последната решителна крачка към своето оцеляване, ако не просто спечели този плейаут, а вземе победата с разлика в резултата. Често ставаме свидетели на факта, че в подобни плейаути разликата в класите оказва влияние и елитните тимове рядко имат проблеми със съперниците си от по-долния ешелон. Завръщането на голмайсторът Ласога на домакините, който се разписа в миналия кръг при визитата на Майнц загубена с 3:2 днес трябва да даде допълнително домакинство на станата на Хамбургер и тимът следва да вземе аванс преди ответния двубой. Гройтер Фюрт никога в своята история не са печелили срещу този съперник.

Прогноза: 1, Коефициент: 1.90

Георги Сотиров



За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

joro_sotirov
15.05.2014 21:57

ВИП мачът от днес:

АИК - Елфсборг

първенство: Швеция
час: 20:05ч.
прогноза: 1 ДНБ
коеф: 1,60
сигурност: 8/10
букмейкър:

Елфсборг стартира новия сезон доста по-добре от своя съперник и настоящите коефициенти са напълно справедливи. Най-важният мач за Елфсборг, обаче е в неделя когато той ще играе финал срещу Хелзингборг в турнира за Купата на Швеция (издание 2013-2014 година), което ще последен шанс за него да се класира в Лига Европа за това лято. Поради тази причина госите днес ще бъдат без много основни играчи ( Хаугер, Клаесон, Йонсон и Нилсон) са сигурни, а освен тях треньорът на гостите възнамерява да даде почивка и на други. АИК е стабилен домакин, а играе на естествена тревна настилна, а Елфсборг домакинства на изкуствена, което днес още повече ще затрудни гости тук.