Рибери скочи на Гуардиола: Искам да играя повече

17:04
Рибери скочи на Гуардиола: Искам да играя повече
Звездата на Байерн Мюнхен ранк Рибери разкритикува старши треньора Хосеп Гуардиола, който се опитва да въведе ротационна система в отбора.

В интервю пред "Кикер" французинът заяви:

"Понякога играеш, понякога стоиш на резервната скамейка, понякога пък си оставаш у дома. Това е ротационната система, но това е нова ситуация за всички нас. Аз лично искам да играя. Мога да получа почивка след пет-шест мача, но не и след един изигран. Просто губиш ритъм".

Рибери, който имаше проблеми с контузии през този сезон, е записал 22 двубоя от 34 възможни в първенството.

В 9 от тези 22 срещи пък е бил резерва или сменян. Веднага след излизането на материала в "Кикер" французинът беше смъмрен от спортния директор на клуба Матиас Замер, който го призова да се концентрира върху предстоящата финална среща за Купата на Германия срещу Борусия Дортмунд.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

NortBanckTerace
16.05.2014 12:48

По скоро го принудиха да се пенсьонира. Можеше да изкара и тоя сезон но Глардиола трябваше да ходи в Ман Ютд. Не знам дали е плюс или минус работата му в БМ. На мене личноо ми харесваше директния стил на БМ при Хайнкес. Друго което не ми харесва събирането на толкова звезди. За къв им беше Гьотце а за къв им е Левандовски при полужение че имаха и тогава и сега Шакири и Манджукич. Сега като ги насънерат един тон звезди ще стане така че някой ще трябва да си ходи де треньор де играч. И особенно ако е любимец на публиката май ше е треньор.

sksw
16.05.2014 09:44

Вижте сега, на мен също не ми харесват тези хиляди безсмислени пасове, които Байерн правят, както и това че доста ключови играчи като Рибери и Гьотце да кажем, получават по-малко игрови минути. Но неможе да кажем и че Пеп не свърши добра работа до момента. Да, отпадна от ШЛ, но на 1/2 финал и то срещу Реал.. Също така под негово ръководство Байерн спечелиха Суперкупата на Европа, Световната клубна купа и Бундеслигата още през Март. На финал са за Купата на Германия и имат реален шанс да я спечелят. Така че като за първи сезон, Пеп се справи повече от добре. СПомнете си първия сезон на Хайнкес в Байерн, когато изгуби 3-те титли накрая и финала от уж слабия Челси и то в Мюнхен.. Неможе след само един сезон начело, да правите такива оценки, при спечелени 3 купи и възможност за 4-та и достигнат 1/2 финал в ШЛ.. Хайнкес направи феноменален сезон, но спомнете си предходния за който ви казах и загубата на трите титли, това му бе първия сезон с Байерн. Според мен Байерн догодина ще е още по-силен с привличането на Роде и Лева, а може би и на още някой, с завръщането на Бадщубер и на контузилите се наскоро Шакири и Тиаго. Това е моето мнение. Единствения МИНУС до момента на Пеп е отпадането на 1/2 финал от ШЛ, което изобщо не е срамно особено срещу Реал. Да, паднахме 0:4, но какво от това ? Дали ще паднем 0:4, 0:2 или 0:10, все тази, след като отпадаме.. Аз лично съм доволен от Байерн този сезон. Неможе всеки сезон да се печелят требъли, бъдете малко реалисти.. Малцина са отборите успявали да постигнат требъл, да спечелят толкова купи за 1 година и малко и да счупят толкова рекорди, колкото успяха Байерн последните близо 2 години.

miro211
15.05.2014 23:24

Ми прав си е Рибери. Тоя Гуардиола само разваля отбора. Да му дадеш отбор спечелил ШЛ и той да падне с 0:4 на Алианц срам срам срам!

man4estara10
16.05.2014 10:03

До колкото знам той се махна сам и се пенсионира.Не са го махнали от ръководството.

overdrive
16.05.2014 09:33

Не че съм най-големия фен на Пеп, но все пак не може всички да очаквате от него да бъде едно към едно с Хайнкес. Човека си има негов стил и негови идеи и явно иска да бъде запомнен в историята с нещо постигнато от самия него. Ако трябва някой да бъде обвиняван в цялата ситуация, според мен това са хората взели решението да махнат Хайнкес след изключително добрия сезон.

AleksHD
15.05.2014 21:08

Тоз "ранк" Рибери да не е някъв загубен брат близняк на Франк Рибери?

Hristiyan_
15.05.2014 19:08

Прочетете си поне веднъж статията преди да я публикувате с правописни и граматични грешки.

catalan
15.05.2014 23:18

няма как хем толкова "светкавично" да публикуват новините, хем да няма грешки *lol*