Директор на ЦСКА нападна Левски

16:59
Директор на ЦСКА нападна Левски
"Получавам редица сигнали от повече от едно място, че има много сериозен натиск от един противников отбор върху лицензионната комисия спрямо нас", каза изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров.

Шефът на "армейците" заяви, че клубът е покрил всички изисквания на лицензионната комисия към БФС и няма как да изгубят лиценза си. Тодоров нападна Левски, като заяви, че от страна на "вечния враг" има сериозен натиск върху комисията.

" ЦСКА към момента е покрил, дори надхвърлил в определени аспекти изискванията на комисията. Няма никакво основание да ни отнемат лиценза. На последното заседание на комисията ни казаха, че всички документи са ни изрядни. Имаме много сигнали, че един противников отбор, оказва сериозен натиск върху комисията. Сигналът не е от едно място. Ако наистина е така им предлагам да се прекръстят, защото Васил Левски е символът на нацията ни за чест и достойнство. Те загубиха четири пъти тази година, но на терена - честно. Сега се опитват по нечестен начин и задкулисно да отнемат това. Има много национални предатели в българската история да си изберат някого. Видя се, че този сезон Левски е несъстоятелен. Пожелавам им да се стегнат и догодина и да са по-стабилни на терена. ЦСКА е изиграл честно всеки един мач този сезон, а после ние излизаме ревльовците", каза Тодоров.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

cheficha_1926
16.05.2014 00:09

Тоя палячо Тодоров пък за къв се е взел по добре да каже,че не са плащали на играчите от 10 месеца само говорят за премии с неговата лубовница лупи а предполагам една стотинка не са дали.

rad011
15.05.2014 21:04

ХАХАХ Амаче са смешни тези чорбари.Винаги Левски им е виновен.Жалки същества са си те.*lol*

Teemo
15.05.2014 18:34

Ех, винаги на ЦСКА (фенове, треньори и ръководство) са им виновни Левски. Левски им е в устата непрестанно. Постоянно се сравняват и опитват да прехвърлят вината за несполуките си върху Левски с цел да насочат гнева на феновете към вечния враг и така си измиват ръцете.
Пак ли Левски са виновни, че само 4,500-5,000 човека си закупиха акции??? Не, Сашковците сега обвиняват бивши футболисти и фенове на отбора им.
Сега за ЕКТ:
1) От Левски са подали документите за участие по-изискване от Уефа...
- И е напълно нормално след миналата година когато ЦСКА се отказаха в последния момент и едва УЕФА включиха Ботев!
2) Гонзо, както и почти всички фенове на Левски предпочитат оздравителна година в която поне ще се направи опит за нов стабилен отбор.
3) Всички знаем, че ние не си заслужихме участието в ЕКТ и всеки нормален фен не би искал да участваме било то пък вместо ЦСКА!
- Защото пак ще дойде някой неизвестен отбор и ще ни отупа!
4) Разбира се, ако ЦСКА останат без лиценз няма как ръководството да откаже участие защото все пак носи някакви пари на отбора!

Винаги е по-лесно да си измиеш ръцете с някой друг. Да насочиш вниманието на заблудените. А Сашковците го умеят до съвършенство това.
Запитайте се поне веднъж защо Лупините винаги обвиняват някой друг за всичко?
Как е възможно някой от Левски да въздейства на Уефа? Та те наказват отбори като Барса, ПСЖ, Ман Сити, все отбори с пари и те не могат да гъкнат. А точно Левски ще принудят Уефа!
При предното отнемане на лиценза Лупи обвини пак Левски, а Е. Костадинов, който беше тогава част от ръководството на ЦСКА заяви, че лиценза е отнет заради грешки допуснати от ръководството на ЦСКА. А главния в него беше именно Лупи! *wink**wink**wink*

fivooo
15.05.2014 17:41

Смяна на името трябва да има. Не може някакво си отборче да носи името на национален герой. В това число влизат и Ботев. Да разчиташ на името на човек обединяващ една нация с цел икономическа изгода, това е неуважение. Не знам в други държави това да го има.

fivooo
15.05.2014 21:51

И нима това е правилно?

Hitchhiker1902
15.05.2014 17:48

Знаеш ли в колко държави е национален герой Симон Боливар? А знаеш ли как се казва някаквото си отборче от Ла Пас примерно? А колко клуба носят името му?

Jason_Scotland
15.05.2014 17:07

ФК'Поп Кръстю' (Под.уене) ... чест и достойнство, те не знаят какво е това!!!
Там са чували само легенди поднесени с толкова солидна гарнитура, че истината в тях е по-малко от лъжата.

ПС. Сори на редовите сини фенове, но мръсните номера на ръководството ви са си чиста ченгесария ... нема бивши ДС-та ... орисия си е.

Jason_Scotland
15.05.2014 17:57

Е добре де, вервам ти*wink* ... ама това не изключва удоволствието да накажат противника под масата, нали*wink**joking**joking* Успокои ме ... хайде наздраве тогава*beer**beer**beer*

Jason_Scotland
15.05.2014 17:54

Само да допълня, че когато казвам ченгета говоря за мръсната доносническа твар по различните етажи на Държавна Сигурност, която си изгради мрежа в цяла БГ след 89-та и с пипалата си манипулира всичко. Нямам нищо против редовните полицейски служители, които в по-голямата си част работят чисто и за доброто на обществото*wink*

Hitchhiker1902
15.05.2014 17:51

Просто исках да ти кажа, че няма номера от шефовете ни. Лупи почна с оправданията *wink* (за Левски можеш да ми вярваш, познавам доста хора в клуба и всички отхвърлят дори мисълта Левски да се пусне в ЕКТ този сезон. Не можем си плати самолетните билети *smile* )

Jason_Scotland
15.05.2014 17:46

Хичка, не знам как да ти отговоря ... честно*wonder**wonder**wonder* Написал си 'коджа калабалък' пост, който като цяло е коректен, но не ми става ясно как това оправдава мръсните и подмолни номера на шефовете ви??? А аз точно това коментирах ... не другото*wink**beer**beer*

Hitchhiker1902
15.05.2014 17:34

Хахх, Джейс... Ти откога си фен на ЦСКА? Не вярвам да не си забележил, дека всеки път, кога Лупи опоска парите и изчерпи розовите обещания - почва да вие по Луната, най-често вие по Синята Луна. Как вървят акциите, че не чувам напоследък новини? Да не стане така, че Томов да трябва да връща пари? И ако стане - какво става с лиценза? И кой ще е виновен? *wonder* А за Левски - няма фен или човек от клуба, който да иска Левски да играе на лято в Европа, вервай ми! За бившите ченгета... прав си, ама трябва да се доизкажеш - те са в Левски, ЦСКА, Лудогорец, Литекс, Ботев, Локотата, Черно Море... Това са най-работливите хора в тази държава, грижат се за всичко - футбол и чалга, енергетика и туризъм, строителство и търговия, медии, образование и наркотрафик. Нема отпуски, нема болнични, нема самоотлъчки. Бачкат хората.... П.П. И стига с отбора от Подуене и отбора от Борисовата, че се дразня - знаеш, че ЦСКА донякъде произлиза от Орландовци и Подуене и знаеш къде играе Левски преди шумкарите да вземат властта. (по времето на ЦСКА всъщност няма Борисова Градина, има Парк на Свободата и булевард Ленин...)