Бари остана без треньор след скандал

16:41
Бари остана без треньор след скандал
Новакът в Серия "А" Бари остана без треньора си Антонио Конте след скандал, свързан с трансферната политика на клуба. Конте, който направи тимът от стадион "Сан Никола" убедителен шампион в Серия "Б", бе пред подписване на нов договор с тима.

Очакваше се, бившият халф на Ювентус формално да сложи подписа си на споразумението на 30 юни, когато изтичаше стария му контракт.

Конте заяви, че със сигурност остава в Бари и дори на няколко пъти категорично отрече спекулациите, че иска да поеме Юве.

Вчера обаче Бари продаде звездата си Стефано Гилберти на Рома и това е вбесило Конте, който заявил на борда, че не може да работи при подобни условия. Специалистът нямал никакво желание да се разделя с фланговия футболист и решението на шефовете на клуба без да се допитат до него, го вбесило.

В момента новаците в Серия "А" си търсят нов наставник, а Конте пък става възможност за клубовете в италианския футболен елит, които обмислят треньорски рокади.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

yanko_iaquinta9
24.06.2009 15:37

Явно сериозни разминавания са налице между Конте и ръководството на Бари, най-вече чрез продажбата на Губерти и така в крайна сметка Антонио напуска.