Младенов навива Марто Петров да отложи пенсионирането

13:46
Младенов навива Марто Петров да отложи пенсионирането
Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов е предложил на ветерана Мартин Петров да остане при "червените" поне за още една година, пише в днешния си брой "Тема Спорт". Двамата са провели разговори преди няколко дни.

По време на тях Стойчо е заявил, че Мартин спокойно може да остане на терена през следващия сезон и ще се радва да го има в състава си. Младенов е предложил и ръководен пост в клуба на Петров, в случай, че крилото желае да приключи кариерата си. Бившият национал обаче не е дал категоричен отговор на треньора.

Марто обяви още преди няколко седмици, че това ще е последният му сезон на "Армията" като футболист. Той ще се опита да си намери отбор в чужбина, а ако не успее, ще прекрати кариерата си.

Петров предпочита да е в Англия, където живее семейството му. Бившият играч на Сервет, Волфсбург, Атлетико Мадрид, Манчестър Сити, Болтън и Еспаньол е резервирал ресторант, в който ще събере на вечеря всичките си съотборници в ЦСКА. Очаква се в събота срещу Локомотив Пловдив да е и последният мач на Марто с червената фланелка.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Jason_Scotland
14.05.2014 18:26

Не виждам как ше си намери договор в чужбина вече освен ако не е по Америката, Япония, Китай или некой арабели за некое друго доларче в повече и нема нищо лошо в това де*thumb_up*
А инак за ЦСКА не съм сигурен дали Стойчо много ше го иска с оглед жестовете и протестите на Марто при всяка смяна оти това е лош пример за останалите.
Ако са се разбрали обаче по тоз въпрос Марто мое споко си изкара йощ йедна годин при назе*thumb_up*