Баждеков: Скоро ще обявим подробности около новото ръководство на Левски

12:56
Баждеков: Скоро ще обявим подробности около новото ръководство на Левски
"Другата седмица ще обявим подробности около новото ръководство на Левски", каза финансовият директор на Левски Константин Баждеков.

Левски представи екипите си за юбилейния сезон 2014/15 малко по-рано днес.

"Много съм доволен от екипите, защото носят в себе си и историята и характерните цветове на Левски в годините. Благодаря на всички за усилията, труда и ентусиазма, който имаха. Аз съм от 15 години в Левски, но досега не сме имали по-качествени екипи. Фланелката е много добра и като качество, и като дизайн. С Joma постигнахме добри условия за изработването. Успяхме в навечерието на 100-годишнината да пуснем екипите в обръщение. Направихме много голямо проучване за дизайна на екипите. Предвидили сме като трети екип да е червено-синьо, вторият да е бял, а първият син. Да се надяваме, че ще имаме отбор, който да играе в евротурнирите с тези екипи. Доказали сме, че Левски в годините има много хубави моменти. В момента се набляга на негативизма около нас, но Левски е на 100 години и в годините сме постигнали неща, които никой друг в България не е постигал. Ние сме с най-много титли, купи и отличия. С най-много успехи на международната сцена, които досега никой друг не е успял", каза Баждеков.

По повод новото ръководство на клуба Баджеков обясни:

"За момента изчакваме да свърши първенството и предполагам, че другата седмица ще има информация около ръководството на Левски. В момента, независимо че се създава впечатление, че не се работи в клуба, ние работим. Не така, както ни се иска да са резултатите, но се надявам, че след честванията, които в момента са основния приоритет, да се концентрираме върху подготовката на отбора за новия сезон".

Финансовият директор обясни, че Левски не е изплатил компенсации и големи обезщетения на футболистите, с които са се разделили.

"С играчите, с които сме се разделили сме се договорили в много изгодна позиция, която удовлетворява и двете страни. Не плащаме компенсации и големи обезщетения на никого. Футболистите дори се отказаха на определени суми, защото самите те чувстват, че не оправдаха доверието, което им беше гласувано. Чужденците няма да участват в юбилейния мач. за това какво и как ще се случи има време, но работим по селекцията за новия сезон. Цялата организация на фонд "100 години Левски" се извършва със съдействието на футболния клуб. Ние помагаме във всички инициативи", завърши Баждеков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация