Стилиян призова за търпение към новите

20:01
Стилиян призова за търпение към новите
Полузащитникът на Астън Вила Стилиян Петров изрази вярата си, че съотборникът му Емил Хески ще възвърне отличната си форма и ще спре непрекъснатите критики по свой адрес.

Българинът знае много добре колко е трудно за един футболист да се наложи във Вила. Той срещна много трудности, докато покаже най-доброто от себе си след пристигането си от Селтик. Националът обаче успя да стане един от най-ценните играчи за английския тим и да спечели две признания за миналия сезон от съотборниците си и от феновете за най-добър в шампионата.

Българският полузащитник предвижда подобно възраждане с фланелката на Астън Вила и за Емил Хески. Тъмнокожият нападател е все още важна част от плановете на Фабио Капело за "А" тима на Англия, като той дори вкара попадение за тима си срещу Казахстан по-рано през този месец.

"Емил е забележителен играч. Той е в състава на националния отбор на Англия и това само по себе си е доказателство, че той е добър футболист. Той добави качество към отбора на Астън Вила. Понякога на футболистите им трябва малко повече време за адаптация", заяви Стенли.

Подобно е и мнението му за защитниците Ники Шори и Карлос Куеляр. Той увери привържениците на Вила, че двамата ще станат много добро дуо в отбраната на тима. Шори и Куеляр получиха разнородни отзиви за представянето си, след идването им за немалко пари съответно от Рединг и Рейнджърс преди година.

"Феновете не могат да чакат. Те искат да побеждаваме непрекъснато. Това е нормално. Може да е необходимо дълго време, преди привържениците си да променят своите становища, но понякога само едно нещо е нужно. Естествено, ако един футболист показва постоянство, те ще го забележат. Ние, футболистите, не се съмняваме, че Ники и Карлос ще стават все по-добри през следващите сезони", допълни Петров.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

beastt
24.06.2009 09:46

трябва той да носи капитанската лента на Българския Национален отбор, а не Бербатов

rokera_henry
24.06.2009 00:59

И не само на Вила *wink* Това е футболист за подръжание - хъс,борбеност и да сплотява и подкрепя съотборниците си..

tishkata
23.06.2009 22:14

Браво на Стенли!Мн. е важно подкрепата на съотбониците , когато си в слаба форма - Стенли е готов за капитан на вила *wink*