Гонзо решава кой ще играе в юбилея на Левски

21:54
Гонзо решава кой ще играе в юбилея на Левски
Новият шеф в Левски - Георги Иванов ще реши кои играчи ще вземат участие в предстоящия мач с Лацио на 23 май. Това разкриха организаторите на вековния юбилей на сините.

Легендарният полузащитник на Левски Иван Стоянов - Типеца пък заяви, че завръщането на Гонзо на "Герена" е ход, който ще повлияе положително за развитието на клуба.

"Той е една личност, която е роден победител, със страшни човешки качества, със страшна амбиция. Смятам, че той ще направи пълен обрат в нашия клуб и в съвсем кратко време ще излезе от тази невиждана криза", каза Типеца, цитиран от "ТВ7".

Стоянов коментира и поредният слаб сезон на Левски. "От 2-3 години се вземат футболисти-ментета. Правиш селекция, вземаш 7 човека, които по 6-7 месеца не са играли футбол. Казват, че излизат без пари, но не е така. Стоят тук 2 г. Вземат по 500 хил. лв. Като им платиш и квартири и други разходи ти излизат по 1 млн. Годишно. Четирима да са футболистите – ето ги 4 млн. За толкова пари ще вземеш 3 класни футболисти, които ще вдигнат новото на отбора. Един път за винаги трябва да се убедим, че бъдещето е в младото поколение. Детско-юношеската школа в клуба трябва да е на много високо ниво", каза още Типеца.

Стоянов направи и обръщение към играчите, които са дали много на клуба да се обединя т в името на Левски за юбилея.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

golemiq_geshan
12.05.2014 23:47

Прав е , че ТРЯБВА ДЮШ да е на супер ниво , но за жалост НЕ Е ...

Nelly_Lazio
12.05.2014 22:17

естествено, че гонзо, той е Гонзо може да си прави каквото си иска.