Саннес - Розенборг, загубен

16:19
Саннес - Розенборг, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. май: 3 познати от 8 мача - 37.5% успеваемост

Залог на деня за 12.05.2014 г.:



Розенборг стартира изключително колебливо нови сезон във визитите си и до този момент от три излизания има само една победа и то след като губеше в резултата. В последното си гостуване на този съперник Розенборг записа драматична победа с 3:2, след като успя да вкара в първата и в последната минута на онзи двубой. Саннес Улф е стабилен домакини и почти изцяло на база на точките набрани на своя стадион той успя да се спаси през миналата кампания. Тогава дори шампионът Стрьомсгодсет загуби визитата си на Саннес и сега днешните домакините ще търсят спасението по пътя на набирането на точки при домакинските им изяви. В четири мача до този момент Саннес падна на своя земя само от Молде, а Розенборг не е убедителен и едва ли ще вземе гостуването си на този тежък терен.

Прогноза: , Коефициент: 2.10

Георги Сотиров



За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

knoxville970
13.05.2014 20:54

Сотиров, пак ли те дънят
Сотиров:не пак, а отново *lol**lol**lol*

acmilan18990
12.05.2014 22:59

Пускам една сълза за теб *lol*

atamanov
13.05.2014 10:01

Недей плака. Ще пусне ей сега няклко випа от миналата година *tongue*

joro_sotirov
12.05.2014 20:36

ВИП мачът от късно снощи:

Деф.Спортинг - Монтевидео Уондърърс

турнир: Уругвай, Примера Дивисион, Класура
час: 21:30ч.
прогноза: 2
коеф: 2,25
сигурност: 7/10
букмейкър:

Уиндърърс се бори за първото място в Класура и няма право на грешка тази вечер поради няколко прични. Деф.Спортинг е отбор, който е поне с една класа по-ниско спрямо гостите, а освен това се намира в средата на таблицата и не изпитва крещяща нужда от точки. Гостите от Монтевидео са във феноменална форма с пет поредни победи и днес трябва да дадат максимума от своите възможности за да продължат възходящата тенденция. В последните си три домакински изяви Спортинг взе само една победа и срещу един от най-добрите тимове в страна няма големи шансове при тези обстоятелства да измъкне нещо.

краен резултат 1:2

ВИП мачът от днес:

Джаз Пори - ФК Хака Вал.

първенство: Финландия, Първа Дивизия
час: 18:30ч.
прогноза: победа за Джаз Пори при +1 гола (АХ)
коеф: 1,60
сигурност: 7/10
букмейкър:

Джаз Пори има всички шансове да вземе нещо днес, въпреки че ще бъде домакин на един от най-големите и популярни клубове в страната. Хака изпадна от елита и всички очакваха, че тимът ще се завърне там моментално, но това не се случи през миналия сезон. Селекцията тогава беше почти същата, която участва и в елита. Сега много играчи не пожелаха втори сезон да играят извън елита и напуснаха клуба като Хака е по-слаб от миналия сезон поне на теория и само след два кръга вече допусна грешна стъпка. Джаз е новак, но той е традиционен клуб за ешелона под елита и новата обстановка му е добре позната. Феновете на Джаз са много колоритни, а на неговия стадион малко тимове могат да вземат нещо. Хака е гранд и може да спечели, но ако все пак успее ще бъде минимално, а при подобна развръзка залогът ще бъде върнат.

краен резултат 2:2

author1ty
12.05.2014 20:21

Проблем може да има единствено от това, че мача е един от най-играните....

author1ty
12.05.2014 20:20

Санднес едва ли ще успее да отбележи гол.....

qr5
12.05.2014 19:05

Както миналата седмица опонирах за мача Халмщад -АИК, където заложих на 1 , така и тук не съм съгласен. Първо не търся нищо, просто споделям. Розенборг има само една загуба от Молде, тази кампания, опонента им днес -само една победа. Залог 2 краен рез.или 3 гола на госта според мен е резон, защото госта са класи над Санднес Улф и ако миналата година домакина в днешния мач се спаси с уреден мач с Бран, то тази година няма кой да им помогне.Мерси. Успех