Лудогорец готви нов трансферен удар, следи футболист на Аякс

10:33
Лудогорец готви нов трансферен удар, следи футболист на Аякс
Родният първенец Лудогорец може да си осигури второ лятно попълнение съвсем скоро. След като привлякоха атакуващия халф Вендерсон, сега шампионите проявяват сериозен интерес към крило от Холандия, информира в. "Тема Спорт".

Става въпрос за Джоуди Лукоки, който е част от състава на Камбур. 21-годишният футболист е собственост на шампиона Аякс, но през изминалата кампания игра като преотстъпен в новака. Лукоки записа 32 срещи в Ередивизие и отбеляза две попадения. И двата му гола паднаха във вратата на Хееренвеен.

Аякс няма да разчита на Лукоки и ще се опита да се раздели с него през лятната пауза. Клубът обаче е поставил висока трансферна сума на крилото. Засега не е ясно дали Лудогорец би склонил да извади исканата от амстердамци цена.

Интерес към родения в Конго холандец имат и няколко клуба от Висшата лига. В случай че разградчани успеят да си осигурят подписа на Лукоки, то той ще стане четвъртият футболист от Ниската земя, който акостира в Лудогорец. Преди него при орлите заиграха Митчел Бюрхзорх, Върджил Мисиджан и Жероен Луму.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Dankata97
12.05.2014 18:10

Личи си кой български отбор се спреми към развитие без интриги и простотии като софииските "грандове" Дано влязат в ШЛ за тях ще бъде страхотно и заслужено *thumb_up*

PRI_A_TEL
12.05.2014 17:19

Не е лош като футболист.. Аз си мисля че на Лудогорец им трябва крило, което да има малко височина обаче, защото отбора е с множество ниски играчи, а в нападение от време на време трябва някой висок играч, левия фланг на Лудогорец е добър, но просто няма кой да обере топките, като централен нападател за Лудогорец е дорбе да бъде бързак, които да тича много и такива не са високи футболисти по принцип, така че поне едното крило трябва да е малко по високо, за да може да има въздушни двубой. Могат да вземат някой не толкова бърз, колкото мощен и с повече стрелкови възможности, да играе добре с глава, като естественно такъв трансфер може да излезе не чак толкова много пари, но трябва да се търси доста. Нека вземат два десни халфа, един бързак и един да обира високи топки, когато играят срещу равностойни отбори да пускат бързака, а когато играят срещу защитаващи се другия и са готови.

Iniestamagic
12.05.2014 15:43

Съмнявам се да успеят да го купят, но ако го вземат ще уцелят 10та! Много добре ще пасне на лудогорец.

bambambam
12.05.2014 12:53

[@link https://www.youtube.com/watch?v=GzvBSHZX9Uc]
Ето го момчето , бяга много и добре ще пасне в отбора на Лудогорец ако успеят да го купят.

tagen
12.05.2014 12:08

доживяхме да видим как идват млади таланти в бг вместо да бягат от нея *lol*

Captain_Vidic
12.05.2014 12:01

Имам го на Фифата! Много бяга! ;D 97 aceleration i sprint speed *party*