Хетафе - Севиля, спечелен

13:45
Хетафе - Севиля, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. май: 2 познати от 7 мача - 28.6% успеваемост

Залог на деня за 11.05.2014 г.:



Мотивацията и обстоятелствата тук задължават домакините да търсят всичките три точки днес. Хетафе се намира в опасната зона, но само защото има по-лоша голова разлика спрямо Валядолид и Алмерия, но днес едва два кръга преди края на сезона може да направи крайно решителна крачка към своето оцеляване. Севиля е сигурен, че и следващия сезон ще участва в Лига Европа, а въпросът е ще стартира ли от груповата фаза или от по-ранен етап. Конкурентът Реал Сосиедад има много тежко гостуване на Атлетик Билбао, а Севиля има преднина на петото място спрямо четвъртия Сосиедад от две точки, което значи че и при поражение днес Севиля вероятно ще запази петото място. Ключов тук е факторът, че Севиля само след три дни ще срещне Бенфика във финалния мач в Лига Европа и е напълно ясно, че сили ще бъдат спестени, а концентрацията ще бъде насочена към мача с португалския гранд. В последните си пет гостувания на този съперник Севиля записа пет загуби и днес шеста е много вероятна.

Прогноза: 1, Коефициент: 1.85

Георги Сотиров



За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

joro_sotirov
11.05.2014 18:56

ВИП мачът от днес:

Л'Акуила - Пиза

първенство: Италия, Лига Про Ц1/Б плейофи
час: 17:00ч.
прогноза: 2 ДНБ
коеф: 1,90
сигурност: 9/10
букмейкър:

Пиза е един от фаворитите в плейофите в този Лига Про. Той е традиционен и сравнително мащабен клуб (на фона на настоящите си съперници) и ще направи всичко по силите си за да не се подвизава прекалено дълго толкова ниско във футболната йерархия на Италия. Л'Акуила е клуб без конкретни цели и участва в плейофите защото се представи сравнително добре по време на сезона (имаше прекалено много слаби тимове в тази Лига с куп проблеми), а и обхватът на плейофите е доста голям (от 2-ро до 9-то място). Тук няма реванш и всичко се решава в един мач като Пиза спечели визитата си по време на сезона на този стадион и сега е голям фаворит, а подсигуреният залог съдържа стойност.

краен резултат 0:1

Mesut213
11.05.2014 14:56

От мен:
Бил/Биен - Локарно : Х2 (ДШ)
Еспаньол - Осасуна : Х2 (ДШ).

putopalo
11.05.2014 13:59

Застраховка с един Х май няма да е излишна.