Йешич: Искаме второто място

11:40
Йешич: Искаме второто място
Наставникът на Литекс Миодраг Йешич заяви, че тимът ще гони второто място в оставащите два мача до края. Ловчанлии изостават на точка зад ЦСКА. В миналия кръг след победата над Ботев Пловдив оранжевите си гарантираха минимум бронзовите медали.

"Целта Лига Европа е изпълнена. Това беше най-важното. До края ще гоним две победи, искаме второто място. ЦСКА обаче трябва да сбърка някъде", заяви сърбинът. За днешния двубой с Локо Пловдив на "Лаута", който ще е пред празни трибуни, той сподели:

"Чака ни поредният тежък мач. Жалко, че няма да има публика, защото футболът е за фенове-те. Локо Пловдив е опитен отбор с качествени футболисти. Не знам обаче с какви играчи ще излязат, дали ще заложат на юноши... Ние обаче излизаме единствено и само за трите точки", добави Генерала. В групата след контузия се завръща младият Кирил Десподов, когото сръбският специалист налага. Заради болки в кръста обаче от 18-те отпадна Юрген Джазула.

Наставникът на Литекс коментира и лятната селекция.

"Всичко вече е в главата ми. Знам с кои може да се разделим, както и какви играчи ни трябват. За всичко това ще говорим след мача с Локо Пловдив. Ще седнем с ръководството и ще го обсъдим. Имаме набелязани играчи, но да видим първо кои ще напуснат", каза още Йешич.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация