Еврофутбол пусна нови възможности за залози за Мондиала

18:14
Еврофутбол пусна нови възможности за залози за Мондиала

Поредните възможности за залози за Световното първенството по футбол в Еврофутбол вече са факт. Освен за Шампион и Победители в групите, феновете вече могат да се пробват да познаят кои ще са финалистите, коя ще е най-резултатната група, от коя група ще е шампионът, от кой континент ще е шампионът, коя ще е групата с най-малко отбелязани голове, както и кои ще са осминафиналистите и първите два отбора във всяка отделна група. Всички те спадат към т. нар. специални залози, което означава, че за тях се залага с трицифрения код срещу всеки отделен вариант на предвиждането. Ето и най-вероятните отговори на предизвикателствата пред запалянковците:

От кой континент ще е шaмпионът?
Най-големи шансове според коефициентите на този етап има Европа с 1.70 в близко съперничество с Южна Америка – 1.75.

От коя група ще е шaмпионът?
Тук шансовете са на страната на Група A - 3.00, следвана от Група В с 4.00 и Група F също с 4.00.

Познай финалистите
Откровено най-голяма вероятност за участие във финала имат Бразилия и Аржентина, за които ставката е 8.00. До тях се доближават Бразилия и Испания с 10.00 и Аржентина и Германия с 11.00.

Най-резултатна група
Очакванията са това да е Група А с коефициент 4.50. Не малък шанс да влязат в тази "графа" имат и Група В с 5.00 и Група F също с 5.00.

Група с най-малко отбелязани голове
Водач по шанс тук е Група C със ставка 2.95, следващият кандидат е Група H с 4.00 и Група E с 4.50.

Новите възможности за залози, в т. ч. и тези за осминафиналистите и за първите два отбора във всяка отделна група могат да бъдат разгледани подробно в секция Дългосрочни прогнози на сайта. Важно да се отбележи е, че всяка от тях може да бъде играна единствено самостоятелно.


Очаквайте и още атрактивни игри за най-големия футболен форум – Световното първенство!

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация