Мартино: Напускам и в случай, че станем шампиони

15:24
Мартино: Напускам и в случай, че станем шампиони
Наставникът на Барселона Херардо Мартино обяви, че дори каталунците да станат шампиони, през следващата кампания ще имат нов наставник.

"Не мога да бъда удовлетворен от работата си в Барселона, дори да спечелим титлата в първенството. Бъдещето ми вече е ясно и няма как резултатите в оставащите два мача да го променят", заяви Мартино.

"Горд съм, че имах възможност да съм треньор на Барса", каза още специалистът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Hristomir1983
12.05.2014 23:02

Фабрегас става за фалшива деветка , но е тромав за нападател . Някак бързината която имаше в Арсенал се изпари в Барселона и това го направи доста статичен, но е добър футболист . Понякога играе много добре раздава пасове бори се много , но има и доста слаби мачове , а поста му е много труден за игране. Като цяло Тито Виланова му беше намерил място на терена , но Мартино неможа. Аз се надявам сега да бият Атлетико Мадрид и да земат лигата . Заслужават си я. Парвият полу сезон бяха отличници , но втория малшанс с контузии на основни футболисти и грешни ходове срещу по-слаби отбори , но някак успяваха да изплуват от кризите . И претендентите грешиха достатъчно . Имат шанс Барса !!!

catalan
11.05.2014 18:01

Фабрегас си игра слабо тоя сезон, факт е.

catalan
10.05.2014 23:06

Титлата е голямо постижение, ако я вземе сезона е спасен.

GrandeBarca
11.05.2014 00:04

Попринцип титлата беше задължителна..след като водехме всеки 1 кръг през първия полусезон..до Хса 1-1 с Леванте,койот беше точно началото на 2рия полусезон..и постоянно държахме нещата в ръцете си..до мача с гранада..при положения,че сме с 2 победи над Реал..Х с Атлетико и примерно ако ги бием и стнаем шампиони..мисля,че сме го заслужавали повече от тях...с 3 победи и Х в 4та мача с преките конкуренти..Реал и Атлетико са си в ШЛ най-добрите...но тук може би заслужавахме повече от тях..защото ако изключим последните кръгове..постоянно всичко си беше в наши ръце...както е и в момента..титлата беше меко казано задължителна..и ако я спечелим мисля,че е заслужено..мож еи да съм единствения,който мисли така,но не го казвам пристрастно,но как да стане Реал като е с 3 загуби и равен с преките конкуренти...защо да я заслужават повече от нас ?...защото са на финал в ШЛ ли и,че там мачкат всичко..е там е друг турнир,който няма нищо общо с този..а защо Атлетико..ако ги бием защо да я заслужават повече..като не са ни били....

LoneWolf
10.05.2014 23:51

Лъжеш се

GrandeBarca
10.05.2014 21:44

Може би така е най-добре....пожелавам му само позитиви за напред*smile*

Alexis_Sanchez
10.05.2014 17:53

Ами не мисля, че Тата не е виновен за провалите на Барса... Същия той излизаше с един и същ състав във ВСИЧКИ важни мачове и залагаше на Фабрегас като нападател който се мотаеше буквално по терена а Алексис, който беше в супер форма не го пускаше. Да не забравяме, че той не взе защитник, или ръководството на което от както е в Барса е общо взето пионка.. И интересно как има 5 млн неустойка която въпреки че той "сам" по свое желание си тръгва ще ги получи, защото договорът му е за 2 години. И още по интересното е, че НИКОЙ не слага такива клаузи, а Росел и Бартогейо нарочно са ги вмъкнали, кой знае може и да са се наговорили от тея 5 млн 3 за росел и 2 за тата ;д Както и направиха с Неймар , по 10 на майка му, по 10 на баща му, по 10 на третия му братовчед и всъщност от тея 10 Росел си взима мин половината, както стана и с мн други трансфери... ЕДИНСТВЕНО И САМО РЪКОВОДСТВОТО СЪСИПВАТ БАРСЕЛОНА !!! ТЕ ИЗГОНИХА ПЕП. ТЕ ИЗГОНИХА ТИАГО АЛКАНТАРА КОЙТО Е 10000000000 КЛАСИ НАД ФАРЕГАС ! и те направиха тея неадекватните транфери, сега и те ще заграбят половината от строежа на стадиона..

Alexis_Sanchez
11.05.2014 11:45

Еми то тея които следят мачовете малко по-отблизо го виждат тва нещо, тея дето гледат като зомбита няма и да разберат колко слабо играе всъщност Фабрегас, щом ИСТИНСКИТЕ фенове, които са там на стадиона го освиркваха, при положение, че е каталунец, не ти ли говори достатъчно кой разбира и кой не ???? Кога каталунците са освирквали за последно играч каталунец ? Коментара ми си е напълно верен, стига да го погледнеш без пристрастия към определен играч и т.н.

Fcb10
11.05.2014 11:29

Това е най-голямата глупост да сложиш Фабрегас нападател , няма нужната бързина за нападател..

GrandeBarca
10.05.2014 23:59

Фабре играе при Дел Боске като нападател..нормално да се опита да го сложи..щом с него Испания взеха Еврото..Торес му беше резерва...а Неймар беше толкова трагичен тогава..че честичко си бе и резерва докато се адаптира хубаво...

Fcb10
10.05.2014 23:22

Много просто ставаше като беше контузен Меси..Педро Неймар на местото на Меси и Алексис дясно крило.И Фабрегас да се върти със Шави..

Fcb10
10.05.2014 23:21

Нападатели имаме защо да слага халф като нападател , това не мога да му разбера на Мартино видя , че не става няколко мача , но пак направи същата грешка.

GrandeBarca
10.05.2014 22:42

Брат сори..ама знаеш ли къде се намираш..Фабрегас е черноработник...и е супер играч..той е с най-много мачове през сезона от всеки друг наш играч..няма място за сравнение между Фабре и Тиаго...лично и аз харесвах Тиаго...но просто сравнението е неуместно....при контузията на Меси кой да сложи на върха.....а Алексис си играе повече от Педро какво ревеш..абе като цяло тези 13(Минуса) за коментара ти..показват..какво мислят хората за него..не го поемай лично,но коментара е лишен от смисъл *wink*

Guardiola10
10.05.2014 17:42

Долните коментари като цяло изчерпаха темата. Човекът дойде с идеи, опита се, играчите обаче не играеха със сърце и желание и сами си докараха такива резултати. Успех на Тата Мартино, където и да продължи да работи.

SuperSizee
10.05.2014 16:04

Не е виновен за нищо на тази изхабена Барселона със този вече дразнещ стил на игра без никакви удари и едно безцелно разиграване, но се радвам, че си тръгва горд, защото няма от какво да се срамува. Мъжка постъпка !

vesko5551
10.05.2014 15:59

Херардо Мартино не е виновен за провалите на Барса а самите играчи .....
но щом е решил да напусне ..... *smile*