Пулев: Това е голям връх за мен и за бокса в България

14:50
Пулев: Това е голям връх за мен и за бокса в България
Боксьорът Кубрат Пулев заяви, че мачът му срещу украинската легенда Владимир Кличко за световната титла във версия IBF е голям успех не само за него, но и за българския спорт.
Той добави, че датата на сблъсъка още не е определена, но се очаква двамата да се срещнат на ринга през септември.

"Доволен съм, че най-накрая ще мога да се изправя срещу него. Има си правила, които трябва да се спазват. Не един път съм казвал, че не може да бяга вечно. Идва моментът, в който няма как и трябва да се изправи срещу мен. Другият вариант е да си оваканти титлата. Достатъчно мотивиран съм, че ще играя срещу него. Сериозен и отговорен човек съм. Това е голям връх не само за мен, а за бокса и спорта в България", каза пред "ТВ7" Пулев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bqsa
10.05.2014 10:51

Давай Кобра,пък каквото стане,ти нямаш какво да губиш.Той да му мисли.Мисли с главата си и знай,че цяла България е зад теб.Успех стискам палци.

vasil74
10.05.2014 09:31

пожелавам ти така да го разкрасиш че да не го познае и жена му.

Iniestamagic
10.05.2014 01:37

Аз мисря че нашия човек ще смачка тоя противен украинец. Той самият го знае това и за това бягаше от такава среща. Кобрата е по бърз, по техничен и със по тежък удар. Докато единственото което е пре Кличко е височината и дългите ръце.
Пък и той Кличко както си избира такивя противници много си е повярвал като бие някви мишоци.. Още Дейвид Хея трябваше да го смаже ама.... нищо Кобрата сега ще му покаже кои са най силните хора - Българите.
ДАВАЙ КОБРА!

d3_
10.05.2014 13:30

Кобрата има с 4 сантиметра по-дълъг размах на удара *smile* Така, че бонуса за Кличко ще е само дължината, а колкото от по-високо падаш, толкова повече боли *smile*

thefamous
09.05.2014 21:21

Дано успее, но все си мисля, че това говедо Кличко, с тези дълги ръце и тази височина ще пречупи Кобрата, дано не съм прав, предимството на нашия ще бъде бързината, движението, а и той самия на няколко интервюта спомена, че му знае слабото място и това, че все пак украинеца е вече по-възрастен.

StoyanovKST
10.05.2014 02:35

На мен също, а нито съм фен на Левски нито на ЦСКА *lol*

thefamous
09.05.2014 21:49

Хаха, не че нещо, но винаги ми е в устата тази дума като синоним за много силен и мощен човек така, че никога не ми е идвало на ум и не съм се сещал за Левски, когато употребявам тази дума *smile*

Teemo
09.05.2014 21:37

Хах, без да се заяждам, но като фен на ЦСКА първата ти дума за определяне на някой е говедо. Явно само това е в главите и устите ви! Успех на Кобрата!