Славия бутна Черноморец в пропастта (видео)

19:44
Славия бутна Черноморец в пропастта (видео)
Славия запази елитния си статус за сметка на Черноморец Бургас. Двата отбора изиграха изключително важен мач помежду си в битката за оцеляване в "А" група. Двубоят на стадиона в столичния квартал Овча купел приключи при резултат 1:0 в полза на белите.

Единственото попадение в срещата отбеляза Радослав Василев от дузпа в 7-ата минута.

Домакините започнаха мача много силно и още до 5-ата минута удариха две греди. Две по-късно грешка в отбраната на акулите доведе до дузпа в полза на белите. Галин Иванов бе съборен в наказателното поле, а Радослав Василев не пропусна от бялата точка и вкара за 1:0.

Черноморец имаше два много сериозни пропуска, с които можеше да изравни резултата, но бургазлии не успяха да реализират попадение.

С успеха си славистите вече има 49 точки, което ги дръпна с пет от зоната на изпадащите. Черноморец пък е на 11-о място с 44 пункта.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

oleg.rizov
09.05.2014 00:30

Пак някакви хора не си сметнаха печалбите на време за сметка на оставането вав елита ,та да ина хляб и утре.те сега да залагат вав Б група.

skyblue_moon
08.05.2014 21:10

Най-после това мрънкаво нищожество Херо отиде на мястото си,да видим сега дали ще седи в Бургас

scouser_pool
08.05.2014 21:01

Браво вика , ти гледа ли клипчето , по-явно бутане не съм виждал през живота си , не , че Черноморец играят кой знае какво , та той черния за малко да изкара топката на празна врата , но със сигурност повече заслужаваха да останат от Локо София и Славия , да не говорим как бутнаха и Левски в тройката вместо Черноморец преди години или Лудогорец като ги направиха шампиони пак в един мач срещу Черноморец като ощетиха бургазлии , на това му се вика "първенство" , даже едни кавички не са достатъчни """първенство"""*beer*

Rasho79
08.05.2014 20:04

Браво на Славия! И winner.bg моля пускайте мачовете по-навреме!