Халмстад - АИК, загубен

15:57
Халмстад - АИК, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. май: 2 познати от 4 мача - 50% успеваемост

Залог на деня за 08.05.2014 г.:



През миналия сезон Халмстад имаше доста проблеми да запази елитния си статут и се оказа третият най-слаб тим, ако статистиката бъде направена само на база показаното в домакинските изяви. Сега ситуацията за днешните домакини е дори по-тежка, защото те са на последното място и от седем изиграни мача са инкасирали пет поражения при голова разлика 5:15. АИК е вицешампион, но сега не е сред най-убедителните тимове в Алсвенскан, но формата му следва да се подобри, защото класата му на фона на останалите отбори в ешелона е безспорна. АИК странно или не, но играе по-добре, когато гостува, и възходящият тренд в неговите изяви може да започне още днес. АИК е много резултатен гост (до момента в три гостувания е вкарал най-малко по два гола във всеки двубой) и днес срещу трагичната отбрана на Халмстад ще се разпише, а може и повече от един път. В последните си три визити на този стадион днешните гости са записали три победи при едно поражение в най-скорошният двубой с минималното 1:0.

Прогноза: 2, Коефициент: 2.05

Георги Сотиров



За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

joro_sotirov
08.05.2014 21:10

ВИП мачът от днес:

Пандури - Виторул

първенство: Румъния, Първа Лига
час: 19:00ч.
прогноза: Х2
коеф: 1,70
сигурност: 9/10
букмейкър:

Всички помнят как през миналия сезон Виторул се спаси след като победи дори Стяуа при доста съмнителни обстоятелства. И сега тимът трупа положителни резултати и е почти сигурно, че няма да изпадне, а причината за това е, че клубът е собственост на легендата Георге Хаджи, който използва какви ли не способи всеки сезон отборът му да запазва елитния си статут. Тук с Пандури имат да се уреждат стари сметки и Пандури има да връща услуга, като предвид че той не играе за нищо е ясно какво може да се очаква от този двубой. В следващите два кръга Виторул играе с втория Петролул, а след това с прекия конкурент в битката за оцеляване Оцелул и днес увеличаването на точкови актив е повече от задължително, погледнато формално без останалите обстоятелства.