Монпелие хареса двама от Литекс

10:21
Монпелие хареса двама от Литекс
Скаути на френския Монпелие ще наблюдават за втори път в рамките на няколко дни изявите на Симеон Славчев и Джордан, съобщава "Меридиан мач".

Към звездите на Литекс има сериозен интерес от шампиона за 2012 година.

Скаутите на Монпелие бяха на стадион „Българска армия" в неделя и изявите на двамата набелязани от Литекс ги е накарало да удължат престоя си в България, французите са искали да видят на живо качествата и на Ивайло Чочев от ЦСКА, но са останали разочаровани.

Младата надежда на родния футбол пропусна мача заради натрупани жълти картони.

От Литекс се надяват да получат минимум 2 млн. евро за правата на Славчев и Джордан. Монпелие не е от отборите, които хвърлят луди пари за нови попълнения. Ръководителите на френския клуб прибраха сериозни трансферни суми от продажбата на Оливие Жиру в Арсенал и Юнес Белханда в Динамо Киев.

Това може да накара ексцентричния собственик на клуба Луи Никулен да отпусне известна сума за играчите на „оранжевите". Цената на Симеон Славчев може да бъде свалена до 1,5 млн. евро, но благодетелят на Литекс Гриша Ганчев не е склонен да отстъпи от тази сума.

Колумбиецът Джордан е оценяван на три пъти по-малко. Нападателят не е постоянен в изявите си, което е главната причина да бъде поставена по-ниска цена за правата му.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Kalinho
08.05.2014 11:10

да ги вземат, колкото повече трансфери в Европа по- добре *smile*