Даниел Пранич подписа с Байерн Мюнхен

10:48
Даниел Пранич подписа с Байерн Мюнхен
Ръководството на Байерн Мюнхен привлече в национала на Хърватия Даниел Пранич от холандския Хееренвеен, съобщиха официално от щаба на баварците.

27-годишният полузащитник е подписал тригодишен договор с Байерн срещу неразкрита трансферна сума, която според медиите е пет милиона евро. Неговият трансфер идва скоро след назначението на Луис ван Гаал за треньор на Байерн Мюнхен.

Пранич, който бе част от отбора на Хърватия, който достигна до 1/4-финалите на Евро 2008, изигра 129 мача за Хееренвеен.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

quaresma_
23.06.2009 11:46

Разочарован съм.Харесвам много Баварците но с тази трансферна политика нищу не може да се постигне..Не може да искаш да гониш добро представяне в ШЛ, да искаш да я спечелиш и да купуваш играчи на средна възраст , евтини и то от малки отбори...Много тъпи трансфери и този на Тимосчук , сега и този Пранич, да бяха зели някои по-добър например ЯЯ Туре..това е поредният тррансферен провал на баиерн дано да се купуват такива играчи подобава на отбори като Хъл Сити , Маиорка и тн..Дано поне вземат Марко Марин най-добрият талант в германия за мене новият Кристиано *wink*