Трансферен часовник (23 юни)

12:52
Трансферен часовник (23 юни)
С отварянето на трансферния прозорец, което официално ще се случи на 1 юли, отборите по цял свят започват да окомплектоват своите състави за новия сезон.

Трансферите на играчи и всички съпровождащи ги спекулации винаги са предизвиквали огромен интерес. За целта, ние ще ви представяме най-интересните трансферни новини всеки ден в материала "Трансферен часовник", присъстващ в рубриката "Акцент". Начинанието ни има за цел да сте по-добре информирани относно случващото се на трансферния пазар в горещите летни дни.

Ще се радваме, ако и вие споделите вашите мнения около случващото се на футболния пазар.



► 20:22 часа: Нападателят на изпадналия от Премиършип Нюкасъл Майкъл Оуен ще започне преговори за преминаването си в Хъл Сити още тази седмица.


► 19:58 часа: Стражът на лондонския Тотнъм Аурелио Гомес отправи молба към ръководството на тима да не го продава през летния трансферен прозорец.


► 19:43 часа: Манчестър Сити продължава смело с привличането на нови играчи. "Гражданите" днес финализираха трансфера на Стюърт Тейлър от Астън Вила.


► 19:17 часа: Нападателя на Атлетик Билбао Фернандо Йоренте е на път да подпише предложеното удължаване на настоящия му договор.


► 18:47 часа: Мениджърът на Ливърпул Рафаел Бенитес заяви, че след привличането на Глен Джонсън от Портсмут в състава на мърсисайдци ще може да си позволи само още един по-сериозен летен трансфер.


► 18:16 часа: Рафаел Бенитес заяви, че заплатените 17 милиона паунда за десния бек Глен Джонсън си заслужават, тъй като играчът е от много висока класа и е англичанин.


► 18:03 часа: Агентът на нападателя на Портсмут и националния отбор на Англия Питър Крауч заяви, че през това лято високият играч няма да напуска настоящия си клуб.


► 17:47 часа: Холандското крило на Реал Мадрид Ройстън Дренте е пред трансфер в редиците на италианския тим Фиорентина.


► 17:33 часа: Хорхе Валдано: "Наистина преговаряме с Ливърпул за Алваро Арбелоа и Шаби Алонсо".


► 17:14 часа: Полузащитникът Светослав Петров отново се завърна в ЦСКА , след като подписа договор с клуба до 30 юни 2011.


► 17:02 часа: Олаф Мелберг официално е играч на Олимпиакос. Цената, която гърците са заплатили за играча, е 2 милиона евро, като Юве ще получи още половин милион евро ако гърците триумфират в първенството.


► 16:51 часа: Лил е близо до подписа на Микел Ландро от ПСЖ, твърди френското издание "Екип". Юношата на Нант е желан и от Тулуза.


► 16:37 часа: Агентът на Хосе Антонио Рейес разкри, че крилото е в процес на преговори с представители на Рома за евентуален трансфер.


► 16:24 часа: Ръководството на Вердер Бремен е поставило в трансферната си листа нападателите Бубакар Саного и Уго Алмейда. Шефовете на немския клуб се надяват да приберат около 10 милиона евро от продажбата на дуото.


► 16:03 часа: Според пресата в Испания агентът на Диего Форлан е пристигнал в Барселона за преговори с ръководството на европейския шампион.


► 16:00 часа: Отборът на Бордо привлече в редиците си стража на Тулуза Седрик Карасо. Не се споменава платената трансферна сума.


► 15:51 часа: Еспаньол официално привлече Шинсуке Накамура от Селтик. Японският плеймейкър е подписал договор за две години с каталунския тим.


► 15:39 часа: Ръководството на Манчестър Юнайтед предприе офанзива за привличането на бразилския атакуващ полузащитник на Гремио Дъглас Коща.


► 15:25 часа: Звездата на Хофенхайм Карлос Едуардо е обект на интерес от страна на шампиона на Германия Волфсбург.


► 15:12 часа: Нападателят на Севиля и национал на Бразилия Луиш Фабиано заяви, че да играе за Милан ще е сбъдната мечта за него.


► 14:37 часа: Нападателят на изпадналия от Премиършип Нюкасъл Майкъл Оуен ще започне преговори за преминаването си в Хъл Сити още тази седмица.

► 14:15 часа: Аякс е близо до привличането на шведския младежки национал Маркус Берг. Проблем за тима от Ере дивизи множе да се окаже исканата цена за играча.


► 14:13 часа: "Робер Акуафреска ще се присъедини към Парма или Аталанта. Трансфер в Ювентус е невъзможен", заяви агентът на играча.


► 14:03 часа: Спортният директор на българския шампион Левски Даниел Боримиров призна, че редица отбори се интересуват от бранителя на "сините" Живко Миланов, но подчерта, че конкретна оферта за национала до момента не е постъпвала.


► 13:55 часа: От ръководството на Нанси потвърдиха, че са приели три оферти от чуждестранни клубове за нападателя Марк-Антоан Фортуне.


► 13:42 часа: Агентът на Майкъл Есиен заяви, че неговият клиент обмисля предложения от страна на испанските грандове Барселона и Реал Мадрид.


► 13:27 часа: Рома ще привлече Марко Мота от Удинезе, твърдят медиите в Италия. Мота игра под наем на "Олимпико" през миналия сезон и е убедил ръководството на "вълците" да го вземе за постоянно в клуба.


► 13:16 часа: Флоран Малуда удължи договора си с Челси за нови две години и по този начин отхвърли информациите, че със сигурност ще напусне Челси.


► 13:13 часа:
Ръководството на ЦСКА привлече в редиците на "армейците" осем нови попълнения.


► 12:57 часа: Личният мениджър на Карим Бензема заяви, че клиентът му е много вероятно да остане в Лион и през следващия сезон.


► 12:42 часа: Челси ще се опита да направи размяна Дидие Дробга-Алешандре Пато. От Милан очакват решението на УЕФА относно обжалването на наказанието на Дрогба, за да обмислят дали да започват преговори.


12:20 часа: Хавиер Масчерано заяви, че е горд от интереса на Реал Мадрид към него.


12:17 часа: Болтън е отправил оферта към левия бек на Уест Бромич Пол Робинсън на стойност 1 милион паунда.


12:06 часа: Ливърпул ще се опита да вземе защитника на Динамо Москва Леандро Фернандес, съобщават медиите в Русия.


11:52 часа: Фернандо Мориентес е много близо до трансфер в отбора на Тотнъм. "Шпорите" са се отказали от привличането на Рууд Ван Нистелрой.


11:45 часа: Деко за пореден път заяви желанието си да напусне състава на Челси. Португалският халф се надява трансферът му в Интер да стане до няколко дни.


11:32 часа: Ювентус е пред подписване с италианския национал Фабио Гросо. Предполага се, че трансферната сума на играча ще е около 2 милиона евро.


11:18 часа: Новият треньор на ПСЖ Антоан Комбуаре заяви, че френският отбор преговаря с Интер Милано за полузащитника Патрик Виейра.


11:07 часа: Ръководството на италианския гранд Милан отправи нова оферта за защитника на Порто Али Сисоко.


10:55 часа: Защитникът на Реал Мадрид Габриел Хайнце заяви, че с радост би се завърнал във Висшата лига на Англия. Тотнъм и Манчестър Сити са кандидати за подписа на играча.


10:52 часа: Италианският тим от Серия "А" Киево ще се опита да подсили състава си със защитника на Левски и националния отбор на България Живко Миланов.


10:44 часа: Новият член на Висшата лига Бирмингам е започнал преговори за стража на Манчестър Сити Джо Харт и халфа на Рейнджърс Бари Фъргюсън.


10:41 часа: Новото попълнение на Манчестър Сити Роке Санта Круз заяви, че с удоволствие би си партнирал с Карлос Тевес в атаката на "гражданите".


10:33 часа: Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън ще се опита да привлече "на "Олд Трафорд" нападателя на националния отбор на Бразилия Нилмар.


10:14 часа: Агентът на Павел Недвед сензационно заяви, че неговият клиент няма да напуска футбола и обмисля оферта от няколко клуба.


9:55 часа: Барселона е започнала офанзива по привличането на италианския национал Дениеле Де Роси.


9:45 часа: Реал Мадрид е готов да даде 45 милиона евро за дуото на Ливърпул Шаби Алонсо и Алваро Арбелоа.


► 9:32 часа: След като се провали в привличането на Глен Джонсън, ръководството на Челси се е насочило към десния бек на Интер Дъглас Майкон.


► 8:22 часа: Новото попълнение на Реал Мадрид Кристиано Роналдо заяви, че гори от желание да играе рамо до рамо с Раул, Кака и Касияс.


► 8:13 часа: Плеймейкърът на Палермо Фабио Ливерани категорично отхвърли възможността да се завърне в Лацио. 33-годишният халф игра за "орлите" от 2001 до 2006 година и въпреки по тъмния си цвят на кожата, се превърна в любимец на крайнодесните ултраси на римляните.


► 8:00 часа: Лестър е на път да привлече нападателя на ЦСКА Дормушали Саидходжа.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

brickbat
24.06.2009 10:29

може ли на 1 юли на 1 август и на 1 септември от winner.bg да напишете и всички финализирани сделки или поне по известните.

paunQ
23.06.2009 22:23

Вярно ли е, че Обафеми Мартинс премина във Фулъм за 8млн паунда?

Dumbi
23.06.2009 22:17

"Лестър иска да привлече Саидходжа" - така, както са тръгнали да купуват българи, скоро може да имаме и силен български отбор, но на АЛбиона ... и това е нещо все пак *smile*