Сър Алекс поиска бразилски национал

10:33
Сър Алекс поиска бразилски национал
Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън ще се опита да привлече "на "Олд Трафорд" нападателя на националния отбор на Бразилия Нилмар, пише в днешния си брой "Дейли Мирър". Скаути на "червените дяволи" наблюдават играта на "кариоката" в турнира за Купата на Конфедерациите.

Според информациите, в сделката е намесен и Жорже Мендеш, агентът с главно участие в рекордния трансфер на Кристиано Роналдо в Реал Мадрид.

24-годишният Нилмар има контракт с Интернасионал до края на сезон 2010/2011 в бразилския шампионат, неговите мачове за националния тим на Бразилия са осем с два отбелязани гола. Той игра в Лион през сезон 2004/2005, но не успя да се адаптира към френския футбол и вкара само два гола в 32 мача, след което се върна в родината си.

През 2008 г. Нилмар върна най-добрата си форма и наниза 18 гола в 32 срещи. Според английските медии Фъргюсън е преценил, че Нилмар има нужните качества, за да замести Карлос Тевес.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

atomicgun
23.06.2009 13:08

Дъглас Коща е на 18 -19 год и има голям потенциал.Ако Юнайтед го вземат Роналдо ще бъде забравен бързо.Колкото до Нилмар ако е имал пробреми с адаптацията във Франция то почти сигурно ще ги има дори в по-голяма степен във Висщата лига не знам дали си струва *smile*

red_manutd_7
23.06.2009 11:28

Не можеж дори името да напишеш .. Едвин догодина приключва, Кушчак . под наем ,Фостър ?!?!?!

silvi91
23.06.2009 10:59

red_manutd_7 а е ти толкова ли си малоумен ? Как мислиш САФ ще даде толкова пари за Касияс , като си имаме класни , не класен а класни вратари - Ван Дер Саар , Кузчак , и дори Фостър ? Както ги имаме в излишък парите за трансфери ще ги харчим за Касияс .... , не че Касияс не е добър вратар , дори той е най - добрия вратар в света , но и също така Мадридчани няма да го продадът , той им е като емблема на клуба , така че , за теб red_manutd_7 Касияс - Манчестър Юнайтед е МИРАЖ... и със темата по - добре да вземем Хунтенлаар (много се моля да го вземем) САФ миналия летен прозорец искаше да го вземе но Реал Мадрит ни го отмъкнаха , но сега като има чистка от холандци е възможно САФ да им си го върне като го привлече на Олд Трафорд и дано да стане . Успех Манчо , успех САФ .Какъвто и трансфер да направи Алекс Фъргюсън , няма да е грешен - той добре усмисля на какво ще изхарчи парите предвидени за трансфери .
*joking*

red_manutd_7
23.06.2009 10:44

Дъглас Коща .. Додо ... куп станаха вече .. искаме Касияс!