И Челси напира за подписа на Майкон

09:32
И Челси напира за подписа на Майкон
Челси ще се включи в трансферната битка за бранителя на Интер Майкон. Според информациите, "сините" са приготвили 25 милиона паунда за бразилеца.

След като Глен Джонсън избра Ливърпул пред тима на Роман Абрамович, лондончани продължават да търсят класен десен бек. Новият мениджър на Челси Карло Анчелоти познава много добре качествата на Майкон и ще се опита да изпревари Реал Мадрид за подписа му.

В пресата на Острова се прокрадват и спекулации, че "сините", подобно на "белия балет", ще опитат да вземат Златан Ибрахимович и Майкон в пакет за сумата от 90 милиона евро.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

AriesBG
23.06.2009 11:56

Тука става въпрос че се търси замесник на Джо Коул,който пропусна половината сезон заради тежка контузия и чието бъдеще в клуба не е много ясно.Относно Босингва ,той е не напразно обявен за най-добрия офанзивен десен защитник.Също така се видя чи когато се налага (в мача с Барса) може успешно да се справя и с дефанзивни функции благодарение на техниката и бързината си.Аз лично очаквам с интерес какви ще са трансферните изненади на сините.Почти сигурно е ,че чрез Анчелоти ще бъдат ориентирани по посока Серия А.

liongosho
23.06.2009 09:55

Е добре де нали си имаме Босингва ,който сpоред мен е доста стабилен....Това са само слухове.