Викинг - Од, загубен

16:39
Викинг - Од, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. май: 2 познати от 2 мача - 100% успеваемост

Залог на деня за 05.05.2014 г.:



През миналия сезон Викинг беше един от най-добре играещите тимове като домакини в елита на Норвегия, а и сега той си остава сред топ клубовете в тази страна. Од завърши в средата на таблицата миналата кампания, като и през настоящата няма да може да поднесе нещо по-различно на феновете си и в хода на сезона изглежда много логично да се оформи като типично домакински отбор. До момента Гренланд гостува три пъти, но заслужи едва една точки във всички тези срещи и днес срещу амбицираният Викинг едва ли ще бъде способен да изкопчи нещо. Треньорът на гостите заяви в интервю, че програмата на тима му е много натоварена и в тази среща възнамерява да ротира състава и да даде почивка на някои от най-обичайните си изпълнители. Викинг се намира в страхотна форма - без поражение от началото на сезона и четири поредни победи, като от началото на сезона домакинства едва два пъти, като в тези мачове завърши 0:0 срещу шампиона и победи резонно Хаугесунд и не допусна гол. Тук домакините са огромен фаворит не само заради моментното си представяне, но и от стратегическа гледа точка и коефициентът от около 1,70 за тяхна евентуална победа изглежда стойностен.

Прогноза: 1, Коефициент: 1.70

Георги Сотиров



За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

joro_sotirov
05.05.2014 17:05

ВИП мачовете от уикенда:

Виляреал Б - Химнастик

първенство: Испания, Сегунда Дивизион Б група 3
час: 18:00ч.
прогноза: 2
коеф: 1,62
сигурност: 8/10
букмейкър:

Химнастик е най-големият и популярен клуб в тази трета дивизия на Испания и неговото място категорично е в плейофите. Той се намира на само точка от тях и днес няма друга алтернатива освен победата. До края на сезона остават два кръга, а Химнастик и днес и в последния кръг играе с отбори, които са в средата на таблицата и наглед се изявяват без конкретна мотивация. Неговите конкуренти, които сега са в зоната на плейофите (всички със само една точка повече от Химнастик), обаче избирателно ще играят с тимове нуждаещи се от точки и е неизбежно някой от тях да загуби точки, а при победа на Химнастик днес и в последния кръг плейофите почти сигурно ще бъдат достигнати. Виляреал Б играе спокойно и чака края на сезона като загуби 6 от последните си 10 мача и днес не трябва да окаже сериозна съпротива. Химнастик е отборът в най-добра моментна форма в този ешелон с 9 победи в последните 10 мача и едно реми и спечели последните два сблъсъка с този опонент.

краен резултат 1:2


Сиенсиано - Сесар Вайехо

турнир: Перу, Купа на инките
час: 21:15ч.
прогноза: Х2
коеф: 1,75
сигурност: 7/10
букмейкър:

Сиенсиано няма амбиции, а и шансове да продължи напред в този турнир като поради това днес ще даде почивка на всичките си основни играчи и няма да търси конкретен резултат в този двубой. Отборът на домакините загуби последните си три срещи в турнира и показа, че за него той е без значение. Сесар Вайехо е амбициран да продължи, а и резултатите му в последно време са дори. Гостите ще бъдат в оптимален състав и ще търсят точка или три днес, като това означава, че те не следва да загубят при тази нагласа.

краен резултат 0:1