Роналдо: Горя от желание да играя с Кака, Раул и Касияс

07:22
Роналдо: Горя от желание да играя с Кака, Раул и Касияс
Португалската звезда Кристиано Роналдо е благодарен на Реал Мадрид за усилията, които "кралски клуб" положи, за да го има в състава си.

Испанският гранд плати рекордните 94 милиона евро за крилото на Манчестър Юнайтед. Трансферът е абсолютен рекорд в историята на футбола, а носителят на "Златната топка" се превърна в най-скъпия футболист на света.

"Нямам търпение да се видя с новите си съотборници. Горя от желание да тренирам и играя за Реал. Амбициран съм за силен сезон. Благодаря на шефовете на Реал Мадрид за това, че ме оцениха толкова сериозно. За мен ще бъде чест да нося бялата фланелка и да играя редом до футболисти като Кака, Икер Касияс и Раул", каза Роналдо.

Очаква се Роналдо да бъде официално представен като футболист на Реал на 3 юли.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

villitu
23.06.2009 14:38

Манчестър Юнайтед не са Велики *wonder*
Моля ви не говорете глупости!!!
Да наистина и Реал М и Милан са велики отбори,но Ман Юнайтед също може да се нареди до тях!!!
Юнайтед станали велики от както Сър Алекс е треньор ми това говори само по себе си *stop*
Сър Алекс НАЙ-ВЕЛИКИЯ ТРЕНЬОР *thumb_up*

red_manutd_7
23.06.2009 11:36

Не искам да те обидя, нито да се заяждам с теб.Виждам, че поне си интелигентен и за това ако искаш ми напиши на ЛС сайпа си да си поговорим там.Реал Мадрид наистина бяха велик отбор - но БЯХА.Сега не са.С Кака и Роналдо най-много може да спечелите следващия сезон Примера Дивисион и Купата на Испания.Отборът ти няма успех в ШЛ от вече 7 години.Винаги отпадат - не на финал, не на полу-финал, не на четвърт финал, а на осмина финал, което за мен е позорно за отбор с голяма история.Според мен обаче, нищо добро не ми чака с Кака и Роналдо .. те са коренно различни играчи и няма да се разбират.Манчестър Юнайтед е отбора на XXI век - това е ясно! Реал Мадрид - XX век, но сега - не! Нямат играчите, нямат треньорите, нямат мотивацията!

Alternative
23.06.2009 11:18

Да в европа последните 5 години футболистите срамят името реал мадрид,но ти помниш ли,гледал ли си преди това къде бяха реал и докъде стигаше вашето тимче?3 шампионски лиги за 5 години 98 2000 2002,полуфинали и накрая крахът.Но където е текло,пак ще тече.Аз те съветвам да се концентрираш върху твоя отбор,че без роналдо и тевез с тези банда индиоти и играчи на по 32-3 залязващи като гигс и сколс нищо хубаво не ви чака.А да и нападението ще е повече от скоростно и убиийствено.Успех на бербо и останалите ;}

Alternative
23.06.2009 11:17

а аз бих ти казал да си гледаш отборчето и да не спориш за другите отбори дет само на казал,рекъл знаеш нещо.Специално за този дрисък изобщо и не съм желал аз като привърженик от 7-8 години да го гледам в реал,но факт.Самата идея обаче,че се успокоявате с това и се това знаете отива за пари,ми той от колко време казва че му е мечта да играе там,както на всяка малко момче.Ти от къде се извади с този велик ман юнайтед,който може да се похвали с 3 шл,едната с дузпи.втората с 2 гола за 1 мин,когато байерн ви съсипа и имахте адския късмет.С кое станахте толкова велики бе?Реал е институция,най успешният клуб за 20 век.Тяхната философия е по различна,те не са един арсен венгер да октрива млади футболисти.От школата на 4-5 години в реал играят 1 или 2ма силни футболисти,но това си е тяхна работа.Реал имали еди си колко поредни загуби миналия сезон,ами да имаха,изгубиха шансове за титлата и падна стимула,а преди това нямаха ли 17 мача 16 победи и хикс или не ти стига до там паметта.

red_manutd_7
23.06.2009 10:42

@drusalin - Ти не можеж правилно да изпишеш името на отбора, а си тръгнал да спориш с мен *thinking* Изчелсъм всички статии от най-големите вестиници по света - "Sun", "Guardian", "Mirror" , "Sky Sports", "Daily Mail", "BBC Sport" и още куп други.Запознат съм доста по-добре от теб със ситуацията на Роналдо и за това, че той отива в Реал за пари - не за трофеи, а за пари! Манчестър Юнайтед могат да му предложат три пъти по-голяма заплата на него от Реал, но виждат, че с нищо не я е заслужил! Реал ако му предложат 200 000 паунда на седмица, а Юнайтед 200 001 паунда щеше да остане при нас!
@Milan1989 - Явно не си чувал за други велики мениджъри освен САФ - всеки един е велик! Сър Мат Бъзби ?!? но ти дори не си го чувал, пък камоли да знаеш за него.Милан и Реал ? Кога са им последните титли? Милан тази година са 3ти .. ако не и 4ти не помня.Реал .. 10 поредни загуби и си разпродават звезди ... Милан дето пуснаха Кака и Малдини .. Реал дето продават зведни .. в Реал не опира до купи, а до пари!

Milan1989
23.06.2009 09:39

Само не знам откъде го изтипоса това най-великия отбоор, че е Ман/Ю/.
Айде силни са, но чак велики - тях историята им почна откакто начело е САФ... А сравни тях с Милан,Реал и тогава коментирай...
Та щом Реал са пристан за звезди без значение от състоянието си, а Кристиано и Кака не са в Ман/С/ си прави сам изводите.

drusalin
23.06.2009 09:25

red_manutd_7 ти пък откъде се пръкна с претенций да знаеш какво иска Роналдо ? Чете една спекулация и айде ще постнем мнение . От 2 години се мъчел САФ да го задържи в Ман унитед и толкова категорично го показа че мечта е за Реал Мадрид . Просто говориш като един фен на манчестър унитед а незнаеш въобще за какво мечтае футболиста . Да Реал може да си позволи такава заплата за Кристиано ... за разлика от Ман унитед .Но Манчестър и да ИМАХА толкова пари пак нямаше да го задържат !
Та когато не играеше Роналдо и когато не беше в състава как играеха манчестър ? Определено този човек ще ви липсва .

Jayfrog
23.06.2009 09:05

red_manutd_7 Mного ми хареса коментара и съм напълно съгласен с тебе *thumb_up* *wink*

red_manutd_7
23.06.2009 08:55

Сега гори от желание, но когато Реал Мадрид паднаха от Барселона с 6:2 той каза "Мечтата ми за Реал угасна ..".Явно и той не знае какво иска.Едно е сигурно - отива там за парите ... но за купи и трофеи - няма да са толко, колкото бяха в Манчестър.Дано се осъзнае в какъв отбор играе в момента - най-велекият на света *stop* Да си спомни колко подкрепа е получавал он нас - феновете, да си спомни песните за него.Да си спомни, че дори когато загубата е неизбежна, всички разчитаха на него - Роналдо И когато вземеше топката по крилото, всички ставаха на крака и вярваха, че той ще направи нещо съвършенно Сега обаче всичко опира до пари .. за жалост! Реал Мадрид не му е в сърцето, защото съм сигурен, че ще искара там най-много три сезона.Ще поиска да се върне, но тогава едва ли някой ще иска отново да се нарича "дявол" Кристиано, осъзнай се какво правиш, какво взимаш и какво губиш Успех на 1/8 финалите в Шампионска Лига - ще ти е нужен.