ЦСКА и Лестър преговарят за Муши

08:00
ЦСКА и Лестър преговарят за Муши
Английският Лестър е на път да купи нападателя на ЦСКА Дормушали Саидходжа. "Червените" са склонни да се разделят футболиста срещу 350 хиляди евро, но все още двата клуба са в процес на преговори.

Бившият футболист на Ботев Пловдив пък призна, че има голямо желание за трансфер в чужбина, ако от ЦСКА го пуснат.

"Знам за интереса от страна на Лестър. До този момент обаче никой не е говорил с мен. В четвъртък ще се срещна с мениджъра ми г-н Емил Данчев, за да разбера повече подробности. Имам желание да отида в Англия, но все пак трябва да съм коректен и думата има единствено треньорът Любослав Пенев. Освен това всичко зависи от това дали двата клуба ще се разберат", коментира Муши.

Преди година, срещу сумата от 1 милион евро, в Лестър премина защитникът на ЦСКА Александър Тунчев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

debelarica1234
23.06.2009 08:48

Новината за трансфера на Саидходжа в Лестър ще коментирам така сигурно го искат в ЛЕСИДРЕН А НЕ В ЛЕСТЪР.Не мога да разбера какъв голмаистор е Саидходжа след като Камбуров го надмина само за 15 мача май е измислен като един Данчо Тодоров например.Всяка година го искат от Русия,Германия,Франция а накрая си остава в ЦСКА и продължава да томози с играта си милионите привърженици на отбора.От ръководството незабавно трябва да се отърват от тези псевдо футболисти ако искат да са конкурентноспособни на отборите в европа а и у нас.Лошото е ,че тези футболисти са НЕПРОДАВАЕМИ.