Йешич: Най-трудно е да върнеш гол на ЦСКА на "Армията"

22:11
Йешич: Най-трудно е да върнеш гол на ЦСКА на "Армията"
Треньорът на Литекс Миодраг Йешич заяви след загубата на тима си от ЦСКА, че играчите му са пропуснали прекалено много добри положения пред вратата на съперника, за което са били наказани. В мач от 37-ия кръг на шампионата ЦСКА победи като домакин Литекс с 2:0

"Днес загубихме, защото изпуснахме положенията си. Като не вкараш, получаваш голове и няма как да спечелиш. Допуснахме първия гол, защото не бяхме подготвени за статичното положение през първото полувреме. А най-трудно е да върнеш гол на ЦСКА на "Армията", коментира Йешич пред "ТВ7".

"След почивката направихме много положения, но не ги вкарахме. И допуснахме грешка с втория гол на Косоко, получихме и червен картон, след което мачът за нас свърши“, допълни наставникът на Литекс.

"Още като дойдох, целта пред мен беше да се класираме за Европа. Постигнахме я, а и днес опитахме да направим нещо повече, но не се получи. Имаме още три мача, ще се опитаме да спечелим максимален брой точки от тях. Но целта си я изпълнихме", завърши сръбският специалист.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Jason_Scotland
05.05.2014 08:09

БИли сме много дОбри Али сме нЕмале шанс*joking**joking**joking*

RangerSS
04.05.2014 23:55

С едно изречение:"Играли сме добро, немали сме шансо"