Пелегрини: Все още не сме шампиони

12:11
Пелегрини: Все още не сме шампиони
Титлата от английското първенство по футбол все още не е решена, категоричен е мениджърът на Манчестър Сити - Мануел Пелегрини, който изведе своя тим до победа с 3:2 над Евертън в събота вечер.

Шампионите от 2012 година оглавиха класирането на Висшата лига и ще спечелят трофея при победи над Астън Вила и Уест Хем в оставащите си два мача за сезона

"Първенството не е приключило и ние ще сгрешим сериозно, ако мислим по друг начин. Може би бяхме малко нервни срещу отбора на Евертън при 3:2, но се защитавахме доста добре. Започнахме мача с гол пасив, а във футбола никога не е лесно да се възстановиш след подобно изпълнение още на старта. Трябва да продължим да се представяме по този начин, защото формата ни се повиши значително, най-вече благодарение на представянето ни в гостуванията. Всички знаете добре, че започнахме сезона с четири точки от шест мача извън Манчестър, но това се промени", каза Пелегрини.

"Остават ни два мача у дома и трябва да бъдем много внимателни в тях. Фактът, че сме домакини, не означава абсолютно нищо и не бива да ни успокоява", добави той.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

martinski8447
05.05.2014 13:23

Пелегрини е абсолютен пример за достоен човек, никога не съм го чул да каже лоша дума за когото и да е от другите мениджъри, та дори и за съдиите в Англия. След мача с Ливърпул, в който има огромен заряд, отиде и се прегръща с Роджърс, стисна ръката на Джерард и на всеки футболист на Ливърпул! Нищо общо няма с Манчини! Дори и да изгубим титлата, задължително трябва да продължи да води отбора!

gerrardksp
04.05.2014 21:32

Разбира се, че не е решено. Челси отпаднаха от надпреварата - това е сигурно, за да спечелят, трябва Сити и Ливърпул да имат по една загуба и един Х в последните си 2 мача - НАДАЛИ..
Един червен картон, една дузпа, една грешка, една контузия.. всичко това е много често срещано във футбола, затова никога не е хубаво да се радваш предварително. Не го пожелавам на Сити, дано си вземете и двата мача.... Аз лично съм доволен от представянето на Ливърпул тази година.. Няма да спра да вярвам в отбора и спечелването на титлата, но със сигурност смятам, че Сити имат по-сработен, по-опитен и по-платен отбор от нашия. Имат много по-разширен състав. Много повече звезди.
Гордеяя се с отбора си, който е рамо до рамо с един от най-скъпите отбори в света. Гордея се, защото ние не сме рамо до рамо със Сити, заради пари, нито съдиите.. Всички, които казват, че Ливърпул са подкрепяни от ФА и т.н. Да се замислят какъв е бюджета на Ливърпул и какъв е на останалите в топ6 и да си набият в главите, че надали Ливърпул има повече пари от всеки един отбор в топ6, за да плати на съдия или ФА, за да свирят за тях. Ливърпул успяха да стигнат до тук с чест, достойнство, борба, хъс и много много желание и труд. И съм горд с играчите, дори да не спечелят така чаканата титла, това е едно много дърпане напред за нас. Успех на Сити, Арсенал, Евертън, Тотнъм, Челси и Юнайтед в следващите мачове. Казвам тези отбори, защото по принцип се водят врагове, но аз не съм антифен, а фен на собствения си отбор.. Подкрепям моя отбор, не псувам останалите.. това е да си фен..