Румениге: Гуардиола свърши отлична работа

16:13
Румениге: Гуардиола свърши отлична работа
Председателят на управата на Байерн Мюнхен Карл-Хайнц Румениге оцени високо работата на треньора Хосеп Гуардиола през този сезон.

Под ръководството на испанеца Байерн си осигури предсрочно титлата в Бундеслигата, стигна до финала за Купата на страната и стигна до полуфиналите на Шампионската лига, където претърпя тежка загуба от Реал Мадрид с общ резултат 0:5.

"Гуардиола е отличен треньор и забележителен човек. Той свърши чудесна работа. Искам да благодаря на отбора и Хосеп за великолепните резултати", каза Румениге, цитиран от микроблога на баварския клуб в Туитър.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

skyblue_moon
05.05.2014 15:07

Реал Мадрид е отбор който много добре знае как да го победи,доказал го е не веднъж в Испания. Извинения за този резил няма.

sksw
04.05.2014 23:44

Наистина като погледнем реално целия сезон, Гуардиола свърши добра работа. Може Байерн да играе титки-така, но спечели РЕКОРДНО бързо титлата в Германия, спечели Суперкупата на Европа, спечели Световната клубна купа, на финал е за Купата на Германия и стигна до 1/2 финал и то не срещу кой да е, а срещу Реал в ШЛ.

_beroe_
05.05.2014 18:01

Защитник трябва, а това, че допуснахме голове го дължа на факта, че централните защитници играят много напред почти до центъра на терена. А знаем Реал с техните контри на какво са способни.

sksw
05.05.2014 14:51

Така е, като за първа година постигна много големи успехи. И освен тези неща които съм споменал, той счупи с Байерн поне 10 рекорда, ако не и повече и в ШЛ и в Германия. Това че падна с 5:0 общ от Реал не променя този факт, а и срещу Реал, Байерн не игра зле, просто не вкарваше, а Реал вкарваше почти всяко създадено опасно положение. Това направи разликата. Иначе откъм пасове, владеене на топка, положения пред вратата и удари, Байерн превъзхождаше Реал, с разликата че не вкарваше голове, а Реал вкарваха. А и главната причина Реал да бие с толкова е лошата защита на Байерн, а не целия отбор. Ако не бяха тези глупави грешки на защитата ни, Реал може би щеше да вкара най-много 1-2 гола. Но това е футбола. Все пак неможе Байерн всеки сезон да прави требъли. Беше ясно, че този сезон ще е мега трудно отбора да защити и трите купи от предния сезон. Факта, че Байерн спечелиха всичко до момента с изключение на ШЛ говори достатъчно за работата на Пеп. Сега ако спечели и Купата на Германия, ще е още по-добре положението *smile* Да отпаднеш в ШЛ от Реал на 1/2 финал не е зле изобщо.. Хубаво щеше да сме на финал, но неможе всеки сезон все пак.. Сега остава догодина да го направим, но Гуардиола трябва да направи сериозни промени ОТЗАД и да купи поне 1 защитник, защото в последно време Данте и Боатенг не правят нищо, нямам обяснение защо..

_beroe_
05.05.2014 10:52

Точно, и аз се чудя защо всички го хейтват, вярно, че след миналия сезон очакванията бяха големи, но все пак му е 1 година начело на отбора.