Фрайбург - Шалке 04, спечелен

11:35
Фрайбург - Шалке 04, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. май: 1 познат от 1 мач - 100% успеваемост

Залог на деня за 03.05.2014 г.:



Формата на Фрайбург в последно време се намира във възходящ тренд, но след като тимът се спаси и от гледна точка на нуждата от набавяне на точки вече не е обременен. Изглежда повече от логично играчите на домакините да започнат да мислят все повече за лятната си почивка и новата подготовка. До края на сезона остават два кръга, а Фрайбург е напълно сигурен в своето оцеляване, а и няма на какво повече да се надява. Ситуацията в лагера на гостите обаче е доста по-различна. Те загубуха последните си две шампионатни изяви и днес ще играят за задължителен пълен комплект точки, защото тяхната цел е финиширане на трето място, а преследвачът Леверкузен е на едва три пункта и гостува на демотивирания (по същите причини като Фрайбург) Айнтрахт Франкфурт. Това значи, че Шалке ще се опита да спечели днес, като друг резултат не би устройвал, защото ще зависи от Леверкузен и дори може да се наложи след това в последния кръг да преследва победа на всяка цена. Кралскосините играят доста добре в последните години, когато са гости на този терен и записаха два победи в последните си три гостувания тук и днес при наличните дадености са фаворит за победа с добре предложен коефициент.

Прогноза: 2, Коефициент: 2.00

Георги Сотиров



За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

branimir10
03.05.2014 12:52

И аз си мисля за 2-ка ,но доста съмнява тоя мач.Цял свят ,ще се хвърлят на него.